Gungar..

dsc02479 (MMS)

Gungar..

Underbart fikauteväder..våren äntligen vår..

dsc02477 (MMS)

Underbart fikauteväder..våren äntligen vår..

Ska skjutsa bilen på service en tidig morg...

dsc02475 (MMS)

Ska skjutsa bilen på service en tidig morgon som denna.

Kvällsbus..snart är det välling och sen sä...

dsc02474 (MMS)

Kvällsbus..snart är det välling och sen sängen för en tröttis..

Efter man ätit själv blir det duschen..

dsc02468 (MMS)

Efter man ätit själv blir det duschen..

Äta själv är ju för härligt..

dsc02465 (MMS)

Äta själv är ju för härligt..

Älskar..

dsc02454 (MMS)

Älskar..

Tokfian som bara busar..

dsc02448 (MMS)

Tokfian som bara busar..

Jaha??Och???

Eddie kommer ut som gay


Livet är så j***a orättvist..

http://annajansson73.blogspot.com



Nutri color cream

Färg, mjukhet och glans för färgat hår

Färgat hår har ett stort behov av vård om det ska kunna bibehålla ett vackert och intensivt färgresultat. Med färginpackningen Nutri Color Cream kan du snabbt fräscha upp din hårfärg hemma. Finn din färg bland nyanserna. Använd 3 minuter på att vårda ditt hår och du kommer att få ett silkeslent resultat och en hårfärg som återfår sin tidigare styrka och intensitet.

Snart snart..

börjar jag och jobba minsann..Var till jobbet idag och prata lite,fick schema och kolla så mitt inkörningstillstånd gällde.Det gjorde det och så lämnade jag in nya bilens regestreringsnummer..(fast den är ju snart 1 år)

Så nu är det bara och kliva upp på söndagsmorgonen och se glad ut för nu är allvaret här igen.
Skulle väl ha kollat om mina kläder är kvar,tusan det skulle jag gjort kom jag på nu..
Efter besöket på jobbet for jag,Minstingen och Sambon till Hanssons på lite fika och prata med lite folk,några jobbarkompisar..Sen gick vi runt lite på Hofors och kolla lite och avslutade med en handling..

Lagade lite mat till Sambon som skulle iväg och jobba och Minstingen var också sugen,så vi åt och sen gjorde vi kaffe och gick ut.Skulle ha åkt till Gävle idag,men det blev uppskjutet tills imorgon.Så vi lekte ute istället minstingen susa runt i gåstol en stund,men herregud va kallt det blåste,men Minstingen sov så gott så vi var ute tills hon vakande och sen gick vi in och lekte.Gissa om det var härligt och komma in i värmen..Helt underbart,men man mår inte dåligt av friskluft så är det ju.

Men nu när vi inte har någon Hund hemma så har man plötsligt så mycket tid över,verkligen i överflöd och man måste tänka om helt.Förr så har jag och Minstingen gått ut med Hunden efter kvällsmaten,i ur och skur..
 
Men nu behövdes ju inte det,men vi tog en tur ändå och var ju förbi posten..Men nu regnar det iställt,vad är det för fel på solen,när tänker den komma.??
Jo det ska jag tala om för er gott folk,den kommer på Söndag,Måndag och tisdag..Då jobbar jag..
Om tiden,man behöver inte dammsuga x antal gånger om dagen heller,men svärmor hon måste väl dammsuga 100 gånger om dagen kan jag tänka.Vi måste väl köpa henne en ny dammsugare sen,då hon nött ner den hon hade..Hunden tappar mängder med hår,mängder..En märklig känsla att inte ha Hunden hemma,skönt men tomt som något fattas oss.Ingen som springer till dörren när vi kommer,ingen som snarkar om natten,fast det gör ju Sambon så bra,ingen som vill ut och ingen som hårar ner.En tom känsla.Men det är skönt samtidigt,inge dammsugning,ingen som vill ut när jag inte vill..Men på fredag är allt som vanligt igen..

Nu ska jag kolla på min älskligen,Arga snickaren..Vilken man,vilken kille..Tur Sambon jobbar..hahahahaha!!!

Sambon ja,han var ju ledig på fredag,härligt!!!


Pappamys..






Nu kom Tonåringen som varit i Grängesberg med skolan,så nu får ni klara er själva..

Byebye

Minstingen och jag tog en promenad trots r...

dsc02450 (MMS)

Minstingen och jag tog en promenad trots regnet i väntan på att tonåringen skulle komma hem..gick förbi posten och hämta ut mitt paket..

Hur gulligt ser inte det här ut..

dsc02442 (MMS)

Hur gulligt ser inte det här ut..

Utelek..

dsc02440 (MMS)

Utelek..

Inget är sej likt..

Nu är inget sej likt här hemma..Våra förråd är nästan tomma och vi har städat och packat och kastat och lastat och nu måste även hunden hängt med i något säck eller kartong för han är inte heller hemma!Inget är sej likt alltså..
Tusen tusen tack svärmor som hjälp oss idag så vi fått någon ordning där nere i helvetet,som nu inte är något helvete..Men om ni vill ha våra saker så kom på Loppis vettja,där kan du göra fynd..ojojoj..
Har idag skjutsat iväg en HEL släpvagn med massa "loppisfynd"..Men gissa vad trötta vi var på kvällen,men glada..och lättade att nu ÄNTLIGEN är det gjort..

Varit på resa med tjejerna och gjort av med en stor hög med pengar,men vi hade skoj..På Ullared där kan man göra fynd..

Hunden ska vara med sin farmor några dagar,så vem ska jag nu gnälla på,om alla hår som tappas,eller vem ska dra med mej på promenad då??Men tur att han kommer om någon dag..

Nu ska jag sova är så trött så ögonen blöder..

Bye bye

Vi föräldrar

Om ni tycker vår skitunge är söt,så rösta gärna i vi föräldrar..

Hämtade upp tvätten som vi tvätta imorse,v...

dsc02433 (MMS)

Hämtade upp tvätten som vi tvätta imorse,var så mycket så Minstingen fick åka tvättkorg upp.vad hon gillade det..skratta och skratta..tänkt vad lite det kan vara som är så roligt..

Lite fynd från resan..gardiner och ny lamp...

dsc02437 (MMS)

Lite fynd från resan..gardiner och ny lampa..blir ju lite roligare att torka fönster när man får hänga upp nya fina ..

22 april

Idag gick jag på tur och hamnade hos vännen och hennes Prins..Där bjöds det på fika och tjejsurr..
När Sambon slutat sitt jobb kom han också upp på fika..Dom är underbara vännen och hennes man..Vi blev bjuden på mat som var bamsegod..Mätta och trötta for vi hem och Minstingen tvättades och fick sin välling..Ni vet ju att hon ha varit SÅ jobbig på kvällarna..
Två dagar nu så har det gått bra,efter tio minuter och att man varit in någongång och lagt ner henne så har hon somnat.Idag fick hon sin välling och vi la henne,hon pysslade lite med sitt djur som hon har i sängen sen la hon sej och somna..
Men så underbart,nu ska man inte ta ut segern i förskott..Men jag tittade in när hon somnat med tårar i mina ögon,mammas älskade unge..Jag älskar verkligen min familj..





 

 

 

Nu ska jag packa och ladda kaffebryggare..Ställa klockan på 04,00 och invänta morgondagen!!

Bye bye

Imorgon far vi till..

Fjäska..

igår bakade jag en kladdkaka,då min Sambo ÄLSKAR sötsaker,kött och feta såser.för att fjäska till det lite och kanska få en slant extra med mej i helgen då jag åker iväg med tjejerna på en tripp..



 Fördelen med det här kladdkaksreceptet är att du rör ihop alla ingredienserna i en kastrull. Du behöver ingen elvisp och sparar disk. Ytan på den här kakan blir fast , möjligen lite glansig och ljusare än kakans mitt. Kakan ska bli härligt kladdig inuti.
  • 100 gram smör (riktigt 80 % smör rek.)
  • 2,5 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 3 msk kakao
  • 1-2 tsk vaniljsocker (jag tycker 1,5 tsk blir lagom)
  • Smör och veteströ (till formen)
  • Florsocker till garnering (valfritt)

Så gör du kladdkakan

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. 1,5-2 liters kastrull är lagom.
  3. Tag kastrullen från plattan.
  4. Använd en vanlig matsked och rör ner först socker och sedan ägg. Blanda väl, men rör inte mer än nödvändigt.
  5. Blanda ner övriga ingredienser, d.v.s. mjöl, kakao och vaniljsocker.
  6. Smörj och bröa en form, ca 24 cm i diameter. Häll ner smeten i formen.
  7. Grädda ca 20 minuter, mitt i ugnen i 175 grader. Vill du ha kakan extra kladdig prova att minska tiden till 18 minuter. Själv bakar jag denna 16 minuter i en form på 26 cm. Ju större form, desto lägre kaka blir det och ju kortare tid bör man grädda.

Jag vispade lite lakosfri grädde till och lite varma hallon..

Lagade mat och gjode ren ugen och tvättade var gårdagskvällens nöje..Fast jag gillar och tvätta,man ser att det blir rent och det doftar gott..

Imorse när man tittade ut,svimmade jag av och vill nog inte finnas i Sverige idag..vart är våren?Får man se lite sol innan man börja jobba mån tro??

Sover..

Minstingen sover och Tonåringen har magsjuka..Tur i oturen att han for till pappa i måndag,men jag saknar honom nå så fruktansvärt mycket.Man blir liksom halv på någotvis när han är borta,man tappar så mycket lust när han far iväg.Att man lever för barnen är riktigt sant..Visst har jag Minstingen hemma men Tonårigen är Tonåringen och jag tycker om att umgås med den tokern..
 

Jag och Minstingen har dammsugit på förmiddagen,jag sätter på dammsugaren och hon stänger av..jag sätter på och hon stänger av..hon klättrar och klänger på den dammsugaren som om hon var en liten apa..Iallafall tar dammsugningen en stund längre än vanligt,men den är ju betydligt mycket roligare..Hur kan en hund tappa nå så hemskt med hår,gud i himmelen va less jag blir på dessa hundhår som är över över överallt..dammsuger jag på morgonen så syns det inte på morgonen,men det är väl bara att skatta,samma visa varje år..


En promenard gjorde inte dagen speciellt rolig då det blåste pingviner,småjävlar,isbitar och isbjörnar och sen snöade,hur länge tänker den satans snön komma..??Till midsommar?Men ut måste vi ju för Hunden kan ju inte hålla sej i tid och evighet,så bara på med kläder,regnkläder och vinterkläder och bege sej ut..
Men bara man kommit ut så går ju livet mycket lättare..att man eldat upp sej före är som bort blåst,bara askan kvar..Härligt att komma ut och tur man inte är gjord av socker för då har man inte hunnit långt innan man smält så blött som det var ute..Trodde jag var söt,men tydligen inte för här sitter jag..Tusan!!

Sambon kör gasol idag och vet inte när han väntas hem,hem kommer han nog men inte när..!!han avskyr att köra gasol så i går fick jag bara höra gråa och svarta ord om en gasolturen!Men det är ju ett jobb och pengar måste vi ha för att överleva,snart tror han han ska gå hemma och ha fina glassiga dagar,jag ler brett..jo men visst..fina glassiga dagar..Vart är dom??Visst är det härligt att gå hemma och mysa men om dom är så glassiga vet jag inte..Men jag förväntar mej samma service som sambon haft,tvätten,maten,handlig och
städat hem..*ler*
 
Om man göra någon nytta nu när Minstingen sover i vagnen ute,som städa garderoben,baka något,kollat vad kvällsmaten blir,torka fönstren gör jag inte,inte i detta väder så det slipper jag..

bye bye

Men varför

  • Ska det snöa?
  • Ska det vara så blåsigt ute?
  • Går tiden så fort?
  • Hårar min hund ner så inåt skogens mycket?
  • Har jag så rörigt i min garderob?
  • Har jag inga kvällsmats ideér?
  • Har jag ingen kaffemaskin?

Ibland kan det vara många frågor man inte får svar på..


Kaffe..efter den trista promenade..efteråt...

dsc02417 (MMS)

Kaffe..efter den trista promenade..efteråt är det ju jätteskönt att få kommit ut..men vart är våren..

Vill jag vara ute nu?nä..har jag något val...

dsc02414 (MMS)

Vill jag vara ute nu?nä..har jag något val?nä..

Minstingen

Kaos..

Morgonen började i kaos då tonåringen sa att jag "städat" bort han jacka,och iden låg busskortet..Nog för att jag städar mycket,men hans jacka har jag då inte "städat" bort.Tonåringen i fullt humör och och sa väl några fula ord innan han stack i epan till pappa för att kolla om han glömt den där.Men jag frågade om han inte glömt den på ferren i fredags,men då hade han haft en annan jacka.Efter en stund ringer Tonåringen och han hittar inte jackan hos sin pappa heller..Men vad ska jag göra,springa efter och kolla hela dagarna vart tonåringen lägger sina saker..Stopp stopp stopp..Kort efter vi lagt på får jag ett mess från Tonåringen där han säger att han kommit på tt ahns jacka ligger i hans kompis bil,eftersom dom spelat fotboll i fredags..Jaha..jag skulle väl veta att Jag lagt den i Tonåringens kompis bil..hade jag glömt det??

Efter lite kaos då så gick jag och Minstingen och hunden på tur,fick sällskap med vännen och hennes prins..Efter turen gick vi till oss och fikade,man skäms för hunden losar så mycket hår,och prinsen har en krypstil som heter åla,så hela prinsens tröjan så ut som en hund..hatar när hunden fäller all dessa j***a hår..

jag torkade lite fönster i vardagsrummet och fixade till balkongen lite så nu var det gjort,då var det bara dom andra fönsterna kvar då..Tänkte försöka hinna dom innan jag börjar jobba..

om ni funderar varför min blogg inte innehåller några bilder på min Tonåring är det för att han avböjt att
vara med.Men lite text och någon liten liten bild blir det iallafall,någon gång ibland.Han tycker blogg bara är trams..

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN göra något åt mitt hår,jag är ju så kräsen med mitt hår och det passar inte att vem som helst får göra nått.Blir det inte bra 1 gången går jag ALDRIG dit igen..Kan säga att det är få gånger jag varit nöjd med mitt hår,så vi får se hur morgondagen blir..Dessutom lite trevligt tjejfika och surr och tre härliga tjejer som få rå om Prinsen..och dessutom är det utanför 70 skyltarna..







Hittade skott på min orkidé..men vad kul,u...

dsc02406 (MMS)

Hittade skott på min orkidé..men vad kul,underbart..

Fönstren torkade,balkongen klar..

dsc02405 (MMS)

Fönstren torkade,balkongen klar..

Tagit ur min piercing i ögonbrynet..ska in...

dsc02408 (MMS)

Tagit ur min piercing i ögonbrynet..ska inte sätta i den heller..jag är nog vuxen nu..

Gomorron alla..vi är ute på tur i solen..

dsc02403 (MMS)

Gomorron alla..vi är ute på tur i solen..

Söndag

Idag om 2 veckor har jag jobbat mitt 1 skift på nästan ett år.Gick hem 17 maj från jobbet..Himmel och pannkaka vad tiden går fort.En kluven känsla lär jag säga..Har ju jobbat nästan hela mitt liv och nu har jag vait hemma,visst är det skönt,men man saknar den sociala delen ganska mycket.Man saknar rutinerna och löningarna..

Att få minstingen att sova på kvällarna är hopplöst,det är lättare att dra ur en hörntand på en grizzlybjörna än att få Minsingen att sova.På dagarna går det hur lätt som helst,man tar henne i famnen klappar henne i häcken några gånger,eller lägger henne i vagnen och hon sover på två röda.Kvällarna är lika hopplösa som gräshoppor utan ben..Hur lägger ni era barn och vad har ni för kvällsrutiner??


Näst sista gången på babysimmet idag,trist,verkligen trist.Vi älskar verkligen dessa söndagar,då vi får åka och bada.Dels för man ser på Minstingen vad hon verkligen älskar att bada och sen så är det så avkopplade..Men till hösten börjar det igen och det tackar vi för..Hoppas man hittat en ny bikini till dess..



På kvällskvisten fick vi lite trevligt kaffefrämmande,och det var ju tur,slapp jag hinka kaffe själv..
Mina fönster ser ut som skit,eller man ser nog knappt ut,så det blir veckans göra,torka fönster och byta lite gardiner..fixa till balkongen så man kan lapa lite sol där och sen ska jag måla några tavelister också.

Bye bye

Så här tröttsamt är det och babysimma..

dsc02399 (MMS)

Så här tröttsamt är det och babysimma..

Kväller..

Så var Lördagen till ända och imorgon är det redan söndag och vi ska babysimma.Ska fråga om Tonåringen vill hänga på,men oddsen på det är väl minimala.

Idag var vi som sagt på skojakt och som att leta nål i höstack så hittade vi äntligen ett på små små sko till Ministingen..När vi kom ut ur affären så vräkte regnet ner,det vräkte verkligen..Vi som skulle grilla,men har vi bestämt det så blir det grillning,trots vädret.
Så hem och fixa potatissallad och fixa och trixa lite och duka så klart.
Klockan 18 kom dom och det var väl tur det,för både Sambon och Tonåringen var så hungriga..Vi grilla och åt,så nu är magen full,för full..Dom minsta barnen lekte och gud vad kul det är att kolla på dom,dom härmar varann och jagar varann..



Nu har vi diskat undan och plockat ihop och ska väl gå och sova,måste ringa Tonåringen och höra var han håller hus..

Iallafall så har jag grubblat vridit och vänt på en sak och nu har jag iallafall bestämt mej..Jag tror att dom runt omkring mej kommer att ha det jobbigare med mitt beslut än jag själv.Jag tror även att dom runt mej inte vet om dom vågar då jag väljer att avstå.Men det är mitt beslut och ingen ska behöva känna sej illa till mods..Jag säger inte heller at det kommer att vara livet ut,men som det är just nu så är det så.Ingen mer alkoholhaltiga drycker.Är man trist då?Varför ska man bli en tristare person för det?Jag är ju den jag är och är rolig även utan alkohol.Så ska man ju även tänka på kroppen,mår min kropp bra,mår jag bra?Mår inte bra av att röka inte av alkohol.Så där av mitt beslut..man är ju så noga med det mesta,hur bilen går och den besiktas och man kollar oljan man ser till att den mår bra helt enkelt.Kolla man sin kropp,gör man så den mår bra?Det är väl egentligen det enda viktiga i livet,det är ju har ens kropp mår,ditt ansvar och hur du vårdar din kropp..så därför känner jag att mitt beslut är ett bra beslut för mej..

Minstingens skörd idag..skorna är det 17 p...

dsc02396 (MMS)

Minstingens skörd idag..skorna är det 17 på..söta va..

Tröttsamt att shoppa..

dsc02393 (MMS)

Tröttsamt att shoppa..

Lördag.. Hörde tonåringen rassla i hallen...

dsc02371 (MMS)

Lördag.. Hörde tonåringen rassla i hallen runt 02..men han var dock uppe tidigt i morse,han och en kompis skulle åka 4hjuling..Minstingen sov till halv 8,det var skönt..idag trotsar vi vädret och grillar ändå.fast det hade ju varit trevligt med sol..men man får väl skina själv då..man är ju sån solstråle..åker iaf inte upp och kollar på orken,orkar inte.utan nu är det skojakt till Minstingen som gäller..att vara ute utan sko går ju inte..

Våran trollunge..

dsc02385 (MMS)

Våran trollunge..

Tussisar..like..

dsc02386 (MMS)

Tussisar..like..

Vår.. Hittade blåsippor en dag.då är det ...

dsc02387 (MMS)

Vår.. Hittade blåsippor en dag.då är det väl vår.?

Älskunge..

dsc02389 (MMS)

Älskunge..

ny mössa och meandi tunika..

dsc02390 (MMS)

älskunge...

Fredag..

Redan fredag,himmel vad veckorna går fort,för fort.Hjälp..fikade frulle med Tonåringen innan han gick till bussen,sen klev Sambon upp och han fikade och berättade att han var ledig idag..Jaha ja..se där,vad skönt.långhelg tillsammans,härligt..

Vi tog en tur på förmiddagen i solen,avslutade promenaden med en glass på macken.Gav hunden till mackförestånadaren i födelsedagspresent,men han avböjde ppresenten,så det var bara att ta "presenten" med sej hem.Gör man så?Avböjer en present!!Vilket sätt..

Efter lunchen stack sambon iväg med 4hjulingen och jag tog med mej Minstingen ut med en termoskaffe,så när minstingen sov så drack jag kaffe,dock lite väl blåsigt,men härligt,jag tror våren är på väg.Trots att det kom några snöflingor på eftermiddagen..

Kastade i en tvätt och Sambons keps,hoppas dock att det går att tvätta den,så han inte ser ut om en av knattarna sen.Hoppas man slipper fara till Valbo för inköp av ny..

Imorgon blir det grillning om vädret tillåter..

Byebye

Gävle

En tidig morgon idag,för vi följde med Sambon till Gävle,han skulle frisera sej och resultatet blev bra.Nu slipper han se ut som Kramer,och man har ju nästan tvingat på han kepes eller mössa..



Gick och kolla lite butiker medans sambon klippte sej,men jag gjorde inga fynd.Sen blev det lite fika och sen Ikea..När vi kom hem får sambon på jobb och jag och Minstingen lekte lite.Förbannade vädret lite och sen satte jag på mej bärselen och bar mej ut i regn och rusk.Men vädret är ju ändå toppen på nå vis,och våren är ju här.hoppas vi..
När promenaden var slut gick vi till butiken och köpte lite sallad.Gick hem och gjorde en kycklingsallad till mej och Tonåringen.Mums..
Är väl på tiden att sätta lite fart om det ska bli någon tjejmil i år..

Tonåringen har ju klippt av sej sin vinterkalufs,det axellånga håret är nu kort och Tonåringen syns igen.Kan säga att enormt berg av hår landade på golvet och man fick nästan använda snösläden för att få det till sopkorgen.Men nu är det klippt iallafall och det tackar vi för.Tack Tack..

Minstingen hon kryper och river i det mesta och reser mot allt och alla,idag gick hon runt vardagsrumsbordet och skulle bara ha duken men hon räckte den inte då gick hon ett halv varv till och försökte,men nä,där gick det inte heller.Men oj va sur hon blev..
Gick ett halv varv till,testa..så höll hon på ett bra tag,men sen gav hon upp och gick vidare till nästa bus.

Tänk vad vissa åker på en räkmacka genom livet och lär sej f*n aldrig..Man kan inte köpa sej lycka..

En vecka kvar och sen åker jag till Ullared,mindre roligt är ju att jag snart börjar jobba.Men bara man kommer dit så ska det nog gå,det roliga är väl att man börjar tjäna pengar igen och det är ju inte helt fel.Man blir ju inte rik att gå hemma och vara mammaledig.Men räkningar är ju prio ett..och sen får man mätta mun efter matsäcken..


nu ska jag kolla på lyxfällan och förvånas hur folk ställer till det för sej..

bye bye

En vanlig tisdag..

Så var alla helger väck och det är vanliga dagar.vanliga dagar innebär att Sambon jobbar och vi är ensamma hemma,Jag Minsingen och Hunden.Tonåringen for till sin pappa igår och han saknas redan här hemma..snart kommer han igen,tack och lov.!!

Isöndags var vi ute med grannarna och mittimot grannarna och grillade korv och mös i den lilla sol som var.Härligt,sen på kvällen blev grannarna dåliga i magen och trodde det var korven,men vi är då pigga i magen,peppar peppar..vi hyde en urusel film,men sambon och Tonåringen verkade gilla den för dom skrattade så gomseglet stod rätt ut,men det gjorde inte jag kan jag säga.Det blir inte till och köpa den om jag säger så..

Igår var Sambon i skogen och röjde och jag och Minstingen skulle fara till Hofors.Hälsa på lite och klippa en större del av min familj,men så han ju Sambon hem och ville också följa med.
Vi tillängnade större delen av dagen i Hofors,så när jag sa vi skulle till afären på Hofors vare tvärnit,Sambon längtade hem och det blev ingen affär.

Väl hemma lagade vi mat och tvättade lite,till min fasa upptäckte jag något riktigt äckligt i tvättstugan.Koppen där man ska ha sköljmedel hade någon trevlig och teknisk människa haft i tvättmedel.Morr.!!Så när jag började göra rent så jag till min fasa att hela koppen var full i mögel och annat smått och gott,huga va vidrigt.Innan jag kunde tvätta lära jag bara göra rent där,och det va ingen trevlig historia..
På kvällskvisten fick vi trevligt besök  från grannbyn och det händer inte ofta nu förtiden,men roligt att se att dom lever.Vi drack lite kaffe och gud va gott det va efter ett hårt arbete i tvättstugan.

Skulle ju gått och nattat vid halv tie men det gick ju inte,men klockan va strax efter tie när vi hoppade i säng,och tur var ju det för Minstingen tyckes vilja kliva upp runt 3,men jag lyckades få henne och somna om.Sen vaknade hon tie över 8.Välling,och morgonmys..

Nu har vi duschat och minstingen somnat och jag ska nog göra mej lite kaffe och sen blir det mat och en resa mot Gävle..Hunden ska ha sin "billiga" mat och ett nytt halsband då det andra försvann i skogen igår,igen!!

bye bye

Mamma..

Jag är Kock, hushållerska, förälder, domare, lärare, barnsköterska, sjuksköterska, Reparatör, Piga och jag ger tröst o trygghet. Jag har ingen semester, inga lediga dagar och ingen sjukledighet. Jobbar hela dagar och ibland Också nätter. Är underbetald och överarbetad. Berätta Om ditt jobb är tuffare Än mitt!



Men faktum är,jag ÄLSKAR att vara mina barns mamma!!

Påskafton

Idag hade vi mat för våran lilla lilla släkt,helt underbart och få träffas,mamma saknades dock,men hon tjänade pengar istället och saknade säkert inte oss utan satt nog och räknade guld för varje jobbad timme!
Sambon tog med sej Minstingen på promenad i solen och jag och Tonåringen bar upp bord och dukade.Tonåringen är sjuk,men vägrar ligga till sängs.Så nu är rösten borta och feber hög,igen!Vad ska man säga?
Att få träffa dom man älskar betyder så mycket,kärlek och att älska är något man måste vårda.man måste kämpa för kärleken och att älska,det är inget så fixar sej själv.Kom ihåg det..

 

Alla är mätta och glada,hoppas jag!!



Iallafall så har vi mat kvar till cirka halva världen,men lite tänkte jag ta med upp till lilla mamma på måndag.Sen så gör min svärmor världens godaste Janssons,och till min stora lycka är det Janssons kvar.Längtar till lunchen imorgon.Kyckling blir det hela veckan tror jag närmare bestämt..

När alla gått så diskade jag och plockade ihop,dammsög och torkade golv.Gissa vad skönt det va och sätta sej sen.Underbar känsla.Är så urbota trött nuförtiden,inte trött utan trött i kroppen.Hela kroppen skriker vila,sova och att den är trött,men hjärnan och viljan säger nått helt annat.Önskar ibland att man fick sova tills fan löste av en,men tror så många skulle sakna mej då.Så det va ingen bra idé,men varför är jag så trött.?I veckan ska jag gå till sängs halv tie varje kväll,får vi se om jag känner mej någe piggare sen.Ska bli intressant..Vad tror ni?Blir jag piggare?



Minstingen ville som vanligt inte sova när kvällen kom,utan satt och grejja i sin säng i 1 timme och 45 minuter..Stod upp,satt,stod och gjorde lite indian rop,och prutt ljud med munnen.Hon är en kämpe,ska hon vara så här bestämd och ha så kämpar vilja när hon blir stor kommer hon och bli negerprinsessa med Pippis pappa på dom sju haven..


Nu har sambon gett upp och gått till sängs och jag ska nog göra likaså.Ny dag imorgon och då ska jag nog bara slappa!..Kanske!!


Bye bye

Fynd..ledlampor bakom tvn..

-f3a5317f4c3f4fa6a027e03d6178cad.png

Kolla varifrån!

Fynd..ledlampor bakom tvn..

Påsk..

Idag har det gått i pysslets dag.har förberett lite till i morgon då våran "lilla" släkt kommer på mat till våran stora boning!Först var vi på promenard i vårslolen,jo men eller hur,var ju skit kallt ute.Jag som skulle fika mitt kaffe ute,hade jag tänk.Men ack..Var till butiken och handla det sista och sen fick vi kaffebesök..När kaffebeökarna gått så började jag grejja med maten och Minstingen blev så trötter så hon somnade strax efter sju,så nu får vi väl se när hon vaknar i natt.vad konstigt det känns att lägga Minstingen när det var så ljust ute,som att lägga dom mitt på dagen,fast klockan är runt 7.När sambon var ut med hunden så var jag ut på balkongen,och gud vad härligt att kunna gå ut där utan att frysa röven av sej,fast den skulle jag behöva frysa av mej.Men nu blev så inte fallet.att kunna insuga dennna vårluft är underbar,helt otroligt underbart..

Glömde ju grisarselet i ugnen då jag hade annat i huvudet men det blev inte bränt.Tur kallas det..

Tonåringen är sjuk och låg hela dagen igår och lät som Olle 765 år flyttat in i hans rum,hes och basröst..Huvudet värker och feber..Så var det hans tur..minstingen pysslar om han så gått hon kan om inte annat med blicken.
Hon tittar och tittar och tittar lite till..Till Tonåringen pratar med Minstingen då hon visar opp sitt tandlösa tandkött..Mina gobitar..

Gårdagen tillbringades i Gävle med lite handling och lite glutt.Man kan hitta mycket fynd när man är ute och gluttar..Sen var vi till "påsktuppen"för lite godisinhandling till äggen..så klart ville Sambon äta på Mc,hatar Mcmat..jag ville enkomt fika så fick mej lite kaffe i magen,tack för det..

Minstingens ägg ska vi fylla med majskrokar och en boll,hon är bolltokig den pluttan.Tonåringens ägg,jo han får ägg,trots sin ålder.Han ska få ägg tills jag är så gammal att glömmer vad man har påskägg till.iaf ska han få godis och en liten liten slant.Sambon får inge godis utan en välbehövlig hotellhelg..Undra om jg får någe ägg,eller om man ska behöva värpa ägg om man ska få nått..

Nu ska vi se film och jag ska fylla äggen!!

Bye bye


Glad påsk..

3e62e30aa0141996da9b45e7820b7a8e.png

Kolla varifrån!

Glad påsk..

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0