1Månad idag!!







Lördag!!

Veckan har det varit bakning,bakning och bakning!besök i Gävle och ytterst lite packning har också hunnits med.

Eftersom vi är ute i ur och skur och Minstinen vägrar gå i sina tretornstövlar,så blev jag så glader när vi hittade så nätta och lätta stövlar på Barnens hus när vi spatsera omkring där.Minstingen älskar dom nya stövlarna,hon hämtar dom när hon vaknar och springer omkring i stövlar och pyjamas..Sötnöten våran!

Igår var det letakylochfrysdag!!Hittade ett på expert som vi gillade båda två,så det får det bli..En skaloverall till Minstingen blev det också,och jag köpte mej ett par skor.Sen var det hem för bullbak..

Sambon överaskade med underbart god mat,kycklingfile,potatis och tzatsiki..Mums i magen!!Sen var det gonatt för hans del,för han skulle upp klockan 4 för att åka till Jönköping på mässa!!Jag och Minstingen har fikat gott,lekt och läst böcker..ett och annat klossbygge har vi också hunnit med!!

Nu sover lillfisen och jag har nyss pratat med Tonåringen som ringde och berätta att han vann första!!Åh,vad han är duktig!!Visst är det en dyr sport,men det är så härligt att han har något att göra och något som han brinner för,så kosta vad det kosta vill.Han trivs och tycker det är roligt och då ska han uppmuntras och man ska finnas vid deras sida och stötta!!

Nu ska jag plocka ihop lite,ingen ide och göra nån storstädning då Minstingen testar allas skor,som man sen knappt hittar.Kollar igenom allas lådor i köket och sprider dessa saker över en yta på 77 kvadrat.Leksaker och 100 småbollar ligger huller om buller.Så det är lika bra och göra sånt när hon sover för natten!








Lillfisen våran som fyller 1 år på tisdag!!

Det finns inget dåligt väder!!

morgonen började 8,00,när Minstinggen vaknade.Men jag fick ju fika på sängen av min Sambo,men flyttade oss till köket!Minstingen kan ju det där med att kladda med frulllen!
Vilket väder det var ute,ojoj!!Men vi fikade och greja lite inne,sen begav vi oss ut.Det finns inget dåligt väder och Minstingen gillar att vara ute,så det vara bara att på med regnkläder,galonisar och stövlar och gå ut..Vi gungade och åt vinbär,kollade på grannes katt och gjorde sandkakor..Sen sprack det upp och blev bra väder så vi var kvar ute länge och väl.Men till sist måste vi gå in för att få i oss mellis,för vi skulle till Foto-Johan för att knäppa 1år kort till tidningen!!
När vi satt och fikade kom Minstingen Farmor på besök och jag fick en klapp,för det är ju min födelsedag!!

Efter kortknäppningen bjussa Sambon på mat,och jag och minstingen busade hej vilt!!Räksallad bjöds det på och gudarnas vad gott det va,men Sambon åt ju kyckling istället..Hur kan man inte gilla räkor!Räkor som är så gott!!

Nu håller vi på att packa förfullt och kastar en hel del som man spart på sej,tidningar och annat skräp!!jag har brännt ut alla kort på cd utfall datorn får för sej att må dåligt!!Nu ska jag återgå till packningen,åh snart snart får vi flytta,äntligen!!Fy farao vad vi längar och drömmer oss bort om tapeter,golv,kök,tomten och annat pyssel!!

Gårdagens inköp till minstingen..

dsc00319 (MMS)

Gårdagens inköp till minstingen..

Måndag!!

Minstingen vaknade halv 9,men då var jag redan uppe.För jag klev upp och fikade med Tonåringen!!
Drack kaffe medans sambon och Minstingen fikade,och hon äter ju själv och jösses vad kladdigt det blir.Men jag  tror det är bra att dom får äta själv.När vi fikat klart så duschade vi och sen begav jag mej mot Valbo med Fridis!!där gick vi hela dagen och halva kvällen..
Nu lite bilder..
Valbo med denna tjej!!Tack för en toppen dag!!


Snart en månad sen!!


Tonåringen racear!!



Min bästa!!

En ursöt åskådare!!!

Så söta!

Bara full i bus..

Provar Brorsans bil!!

Ratta ratta ratta!!!

Love!!!!

Robert och Susans bil.

Puss på världens bästa pappa!!

Frulle!!

badfia!!

Jag!!!

Nu..

Nu ser jag att mina Hjärtan är på ingång,då ska jag tända lite ljus och bjussa på mat!!!

Helgen full av folkrace!!

Minstingen ÄLSKAR att vara ute.När någon ska gå ut,hämtar hon sina skor och sätter sej vid dörren!!Hon gråter om hon inte får vara med.Idag trodde jag att hon fått friskluft så det räcker,men när vi nu vart ute från tidiga morgon till sena eftermiddag så tänke jag att hon ville vara inne.Men ack,när vi kom hem drog hon som en avlöning och vill gunga så klart,sen lite rutschkana och på det lite gunga!!Men det är härligt att vara ute och det är bra för både kropp och själ..

Nu har jag iallafall plockat ihop,nattat Minstingen och lagat mat till mina Lite större Hjärtan kommer hem!!Dom är nog hungriga som vargar,och ledsan för Tonåringen blev av med sin bil och nu måste den andra fixas tills nästa helg.Han är så duktig min Unge.Fixar skolan och meckar med bilarna själv..Han är väldigt om sej och kring sej!!

lovade ju lite kort,men kameran ligger kvar i tävlingsbussen och den har inte anlänt än.!!skit på tvn,men har ju lite annat att pyssla med!

Imorgon kommer det en kille och tittar på vår lägenhet,hoppas hoppas han vill ha den tidigt,och att han vill ha den!!Isåfall slipper jag bo här,vill inte alls bo här..Snart får vi vårt hus,alldeles egna hus!!!

Lördag..

och det innebar folkrace för hela slanten..Från morgon till kväll..En gungning hanns ju nartuligtvis med också då,om Minstingen fick bestämma..Det fick hon!!
Imorgon kör vi repis,folkrace!!

Iallafall har vi kommit på att vi ska köpa en 240 säng,det måste vara det ultimata!!

Inga bilder,kameran på laddning..

Tröttsamt att vara på folkrace..

dsc00317 (MMS)

Tröttsamt att vara på folkrace..

Mycket ska man höra,innan öronen faller av...

Mycket ska man höra,innan öronen faller av..sitter åter igen med haksläpp..

Fredag!!

Alltså,men gud vad mina dagar är fulla av måsten!!Idag måste jag köpa hundmat och där klämde jag in ett besök i Gävle hos den Bästa.På väg hem måste jag stanna och handla och måste åka med det till Årsunda för Tonåringen ska köra race hela helgen,det måste jag se.Han måste ju ha något och äta..Sen måste jag baka för jag fyller år och Minstingen fyller år,jag måste börja packa och måste även ha 1år kalas(för det är självklart) för både vuxna och barn,men det måste delas upp på två dagar.Sen måste man ju laga mat,måste städa,måste tvätta och måste ut med hunden..Jag har säkert glömt en massa måsten..Men iallafall är dagarna fulla!!

I kväll tänkte jag baka bullar,men ack det hade glömts att köpa hem jäst,gissa om det inte kom stora tårar på mina kinder,för jag blev inte ett dugg ledsen!!Så ikväll blir det slappar kväll med Sambon och det gillas..Sambon har varit till huset idag och kollat över lite,och gissa om han längtar nu.Tror minsann det är stora husköpar året..Vi har köpt hus,grannarna har köpt hus,brorsan min har köpt en anrik gård,som vi har bokat in 4 veckor på semestern nästa år..Bästa i Gävle har också köpt ett hus,ett i Valbo.Nu kan man ju klämma i n fler besök,för Valbo är ju ett välbesök ställe!!



Vilket väder!!

I morse for vi till Ikea och fixade oss ett kök!Efter mycket om och men så fick vi nog till det!u väntar vi med spänning när det ska upp..

Vilket väder,rena höst vädret!Minstingen har nog haft tredagars feber,för i dag är hon alldeles prickig.Men så gnällig,ropar hela tiden Mammma mamma eller paaapa paapppa!!Gör hon inte det så gråter hon!Lilla gohjärtat då,men idag när hon fick leka med Tonåringen och han lekte med henne.Då dög man inte som mamma,och hon grät inte heller.Medans dom lekte gjorde jag köttfärslimpa och sen begav sej Sambon iväg för lite ärenden.
Tror ni Minstingen ville sova?Nix det ville hon inte,en liten stund sov hon sen var det full fart.Tills nu,för Sambon kom nyss hem och har duschat och tog med sej Minstingen till sängs och jag ska kolla klart på Morden i Midsomer.

Imorgon blir det jobbet en sväng,sen Gysinge.Och ERNST för att inte glömma!!

Vi har även kollat in en resa till solen i januari,februari någongång men vi ska kolla lite mer innan det beställs någon!Få lite sol på sej efter julen kan ju inte vara helt fel!!

Vem kan ha parkerat sina stövlar här..mitt...

dsc00316 (MMS)

Vem kan ha parkerat sina stövlar här..mitt i hallen?

Idag..

har vi kollar in tapeter på Beckers.Kollade även in tapeter till Minstingens rum..Golv hittades oxå,blir troligtvis ett högblankt golv..Minstingen skulle så klart gå själv,så handlingen idag tog väldigt lång tid.Det skulle kollas och plockas med det mesta.När vi kom hem kom grannarna på besök,dom hade varit på dagis för inskolning.så jag bakade ihop en sockerkaka..
Sambon har varit i garaget med Tonåringen och svetsat,tyvärr kan jag inte göra så mycket nytta där,så jag stannade hemma..



men nej!!!

en trött blåbärätare..



Tisdag!!

haft natthelg,plockat blåbär(jag plocka Minstingen åt),snickrat upp en sänggavel,gungat,funderat på kakel och tapeter..Nu ledig i tre veckor,då ska vi packa flyttsaker,baka till Minstingens kalas,hälsa på i Gävle,hämta Tonåringens busskort,folkrace i Årsunda,beställa kök!!




Sjuk!!

Våran Minsting är sjuk!Feber 39,6,men jag tror det är tänderna som spökar!!Men våran Pigga Glada Minsting,är en trött,knäig och kramig Minsting!!
 

Kan själv!!









Hunden får oxå smaka av frukosten,trots att han har kökförbjud när vi fikar eller äter.Undra varför han är i köket ändå?Kan det vara för att det finns så mycket gott på golver efter Minstingen ätit..

Lördag..

Veckan har varit full med massa jobb och en massa stök.varit på banken och fixat lite,och kolla upp vem som ärver vem och så ingen blir utan,med tanke på att Sambon inte är Tonåringens pappa.Sånt är oerhört viktigt.Ingen ska stå utan och alla ska få sin rätt om någon går bort.Sen ska väl ingen behöva flytta från hus och hem för att vi tabbat oss..Ingen att skoj men ett måste,man kan ju starva av vilken dag som helst!

Efter banken får jag till jobbet och allvaret började!!

Men vi har ju även vart på Lovis födelsedag,Lovis fyllde 1 år.Mycket gott fick och tåtan såg mumsig ut,tjuvtog en liten liten bit..






Prinsen i backen och hans Mamma kom och fika igår,efter dom varit på dagis och hjälp vad stor prisen blivit,vart tar tiden vägen.Nästa gång vi ses kanska han kommit i målbrottet och far runt på moppe!!

Nu är Minstingen och jobbar md sin pappa,eftersom jag jobbade natten så fick hon följa med,jag erbjöd mej att kliva upp men Sambon sa att hon kunde vara med och åka lite lastbil..Kan tänka mej att hon mår som en prinsessa i lastbilen!Jag ska ut med Hunden och sen ringa till Tonåringen som åker race idag och fråga hur det går.Han fick en ny overall av oss i går,och vi får väl hoppas att den ger lite tur!!

Men vart kommer alla getingar ifrån!!??

Tisdag!!

Sista förmiddagen klar och nu väntar eftermiddagar och tre nätter,men sen är jag ju ledig tre veckor.Det gillas skarpt,för jag saknar Minstingen så när man jobbar!Men sen blir det tre veckor gos och det känns så bra!!

Lekt i lekpaken idag och Minstingen gillar att gunga kan jag säga..Ska gunga hela tiden!!

Ska man skriva Mannen nu eller Maken eller fortsätta skriva Sambon!?Vad tycker ni??

Sambon tog hunden och rollisarna och begav sej ut,vi börjar våra nya liv nu,för nu är det slut på semesterslappet och sommarmat!!

Iveckan står det inte alls så mycket på schemat,förutom jobb så ska vi på banken imorgon och sen en tur till Valbo med Mamma och Frida.Skulle väl försökt lura med dom till Gävle kollat lite på Polarn&Pyret och sen på Barnens Hus..
Nu ska jag ge mej på att vika lite tvätt som Sambon tvättat!!

Söndag!

imorgon är det jobb,men va fan vad trist!!Vill man hoppa upp klockan 4,20?inte då jag iallafall!!men så är nu fallet,och det är väl bara gilla läget!!

Kalas för Lovis idag,men först gjorde vi en handling i Sandviken och en repa till Valbo och Ikea.Men så mycket nytt man vill ha,så mycket grejjer man vill köpa och allt är ju så fint!!Gissa om vi längtar tills vi får flytta,det ska bli så underbart härligt!!Efter kalaset for vi upp till Minstingens farmor.Minstingen skulle sova borta för allra första gången,och jag och Sambon skulle åka på bio.Gick så bra att lämna henne och hon vinkade så glatt åt oss när vi skulle åka.
När vi kom hem satte jag en ljudbok i mina öron och gick ut med hunden.Ljudboken var förövrigt riktigt dålig..Den läggs det ingen som helst mer energi på..När jag kommit hem från vändan for vi in till Gävle för att kolla på Becks nya och mumsa popcorn!Vi som var på bio ofta förr,har inte sett en bio sen Minstingen kom till Världen och det är snart ett år sen!!

Nu har vi kommit hem,jag ska packa min jobbväska,ställa klockan och gissa om vi saknar den lilla!!Den stora bäbisen kommer snart hen från Nynäshamn,där han varit på folkrace.(såklart)

Jo men tror ni inte på fan att min bajstelefonintetarladdningidetlillajävlahålet...Morr....Jävla pissXperia telefon!!

Visst ja,sängen sarah,sängen.!!!!!!!Okej....

long time ago!!

haft en fullspäckad vecka!!men snart är den slut och den avslutar vi med ett kalas för Lovis som blir 1 år!!
Var upp till Rättvik på Classic car week och kollade på bilar och nöjt av solen..Igår var vi till Högbo och kollade på djuren och lekte,spelade minigolf..Jag var inte bäst,men dock inte sämst heller..Det var sambon som var sämst..*ler*

mat dax i Rättvik..

På Sambons begäran!!

Innan vi for hem,hämtade vi upp mammas nyinköpa möbler som vi lastade upp på släpvagn och skjutsade hem till henne.Dom skulle äta suring,så vi stack därifrån fort som ögat!!På kvällen blev det grillat och utesurr till myggen åt upp oss..





Hilma pussar "lilla Anna"..

mini minigolftjej!


Idag kollade vi på brännboll,hela dagen!!

Kollade på Annelie

På jakob..

micke oxå..








På måndag börjar jag jobba igen och jag säger bara jösses vad fort veckorna gått,men jobbar ju bara en vecka,sen är ju jag ledig i tre veckor..Då får vi flytta in i huset..Som vi längtar!!

idag har vi vart gifta en vecka!!






Skulle knäppa lite tack kort till dopet,men gissa om vi fick kämpa..Men vi fick oss ett gott skratt också!!Lill Minstingen hon kan det där med att roa folk!!
Här kommer några "misslyckade" kort!!








Klår Sambon i kortspel!

dsc_0248 (MMS)

Klår Sambon i kortspel!

Idag ville familjen ha pannkaka till lunch...

Idag ville familjen ha pannkaka till lunch!som god mamma och hustru gjorde jag det.Lika trist som jag befarade,om inte tristare!

På väg mot Rättvik,satt jag och tänkte...

På väg mot Rättvik,satt jag och tänkte på en grej.Den nya lagen som regeringen kommit på,från 1 september ska alla som köper ett hus ha 20% i kontanta pengar.Alltså inget du får låna till!!Då blir det inte många ungdomar som kan köpa hus!Varför kommer man på en sån ubota dum idé.Om man nu vill köpa ett hus för 900 tusen,då ska man ha 160 tusen i sparade pengar!

Så här kan man oxå göra när man ska klä på...

dsc_0242 (MMS)

Så här kan man oxå göra när man ska klä på sej,sitta i klälådan!Busungen!

Fick ett mail..

som jag tänkte svara på!!!någon fråga varför vi var så snåla och inte bjöd alla vi känner!?

Jo,självklart är det en dag att minnas och en sak man gör en gång i sitt liv,men det är väl vi som ska komma ihåg dagen och vi som ska glädjas att vi gift oss..Vi la pengarna på dom  närmaste och oss..Sen vägrar jag nalla på sparkonton,fonder och skattepengar och gudarnas vad man nu har för sparande!Jag vägrar likså ta lån eller handla på handla nu,betala sen!Så vi fick mätta mun efter matsäcken och då blev det så här,och det är väl dom närmaste som har glädje att få dela dagen med oss..Mina sparade pengar vill jag lägga på mitt kommande hus,som möbler,kök, och sånt vill vi ha då!!Livsinvesteringar,självklart är det även att gifta sej en investering,men vi klarade utan att nalla sparade pengar och det gör oss extra lyckliga!!för kom ihåg,det var vår dag!!





Idag har jag haft en dag på bruket med min lillesyster och en fika.Imorgon blir det Rättvik och Classic!!

Tack..

Tack Linnea för att du sjöng så vacker på vårast bröllop!!


Tack Ulrika som fanns vid min sida!!tack för at du alltid är min vän,bästa vän!!

Gifta sej!!

att gifta sej var det absolut sista jag skulle göra..Gifta sej,men varför?av kärlek?vad är kärlek och finns den?Men sen jag träffat min Sambo och vi har hjälpt varann i med och motgångar,funnit där när någon varit lessen eller bara mått dåligt,att alltid haft roligt och alltid dragit jämt.Skrattat som tokar ihop och man längtar efter varann..Efter mer än 4 år och vi har fortfarande lika roligt.Hittar på lite spontana saker,hotellweekend,fika i skogen,överraskningsgrejjer.. Min sambo är inte bara min Sambo utan min allra allra bästa vän.Han kan jag alltid prata med och han lyssnar.Han kan jag skratta med och han skrattar..han säger sånt man vill höra.Han ger mej det som jag trodde inte fanns..Kärlek!!

Allt började den 14 februari,alltså alla hjärtans dag.Efter en halvknölig natt med minstingen sov jag lite längre,men vaknade av att någon stod vid min sida..Klädd i finbyxor,skjorta och en väst,slips och såg allmänt proper ut.En bricka med kaffe och smörgås.. Där låg jag,trött,sliten och nyvaken!!

Vill du gifta dej med mej!!haksläpp..Jag??Gifta mej..Det första jag gör är att skratta,men tanke på hur jag såg ut och situationen i sej!!Men tog mej i kragen,tänkte efter och med tårar i ögonen sa jag ja!! På den vägen är det..

När skulle vi göra det?När Minstingen skulle döpas.vi gör det som en hemlis,för ingen skulle iallafall tror något annat för vi är inte så "busiga"av oss.Vi började kolla på hur många som skulle bjudas och hur ekonomin åg ut,hur mycket hade vi och röra oss med?när vi skrivit ner alla vi vill bjuda var vi 96 st!!Oj..Vi kollade även datum och det blev den 10 juli först,men så var det upptaget så det blev den 31 juli som datum,kollade även med Sambon syster så dom kunde eftersom dom är långväga bort..men 96 st?Hur gör vi..?Men så mitt i planering tycke vi att dom som är viktigaste i vårat liv är våra närmaste och så fick det bli!

Lite tjafs och sura miner efter vårat besked som var vi iallafall på god väg!Lokal bokades,dopkort skickades och kläder inköptes!Ringarna beställde vi på Naja design i Sandviken och förlovningsringarna lämnades in på puts!!

På fredagen var man lite nervös om allt skulle rors i land!Hade vi glömt något?Min sista dag som Sarah Lindqvist var här!På morgonen när vi vaknade åt vi en god frukost,inväntade min vän U som skulle måla mej,ge mej ett ansikte och hennes L skulle sjunga i kyrkan!Vi pratade och skratte åt gamla minnen och jag glömde bort min nervositet,men Sambon,han var nervös han.När vi anlände till kyrkan sa han inte ett ljud,bara satt där och stirra!!Tonåringen som tog Minstingen med sej in till bänkarna och jag och Sambon gick runt för att invänta ingångsmusiken!Fortfarande anade ingen ingenting..Enda tills Sambons mamma tog Minstingen för att gå och hämta föräldrarna,då prästen sa,dom står bakom dörrarna!!

Nu var vi nervösa!!

Sen är allt i ett lyckorus,tårar och skratt blandat med lycka och nervositet..L sjöng så vackert och till minstingen dop sjöng hon ännu vackrare..

Vår låt till bröllopet var Sonja Aldens låt,du är allt..För att det känns som vi..det är vår låt..
Minstingens dop sjöng L För alltid och förevigt..Den valde jag för att den är helt underbar och magisk!!
Texten:Ännu en sekund

Ännu en minut av ett liv med dig

Har världen börjat om?
Har jag levt ett liv innan du kom?

När du öppnar dina ögon vill du säga mig nånting?
Du är den allra största gåvan nånsin i mitt liv
Jag ser dina små händer smeker ömt din kind
En liten, liten mänska som förändrat allting

För evigt och för alltid

Du vilar i min famn

Som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill
Att sitta här för evigt
Med dig i min famn
Jag som alltid var på väg
Har nu landat någonstans

Vart du än vill gå
Vem du än vill bli finns jag här för
Allting som jag gör
Allting som jag är är för dig

När du öppnar dina ögon vill du säga mig nånting?
Du, den allra största gåvan nånsin i mitt liv

För evigt och för alltid
Du vilar i min famn
Som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill
Att sitta här för evigt
Med dig i min famn
Jag som alltid var på väg
Har nu landat någonstans

När bröllopet var över och dopet,sa prästen att L ville sjunga en låt till oss,till mej!!Huga vad jag grät!!

Efter allt så var det fika och smörgåstårta i Församlingshemmet!!

Tack alla som delade vår dag!!

Nu vill vi hemskt gärna avstå möhippa ch svensexa och hoppas att ni kommer på vår bröllops fest och inflyttningsferre istället!!




tårtan som farmor gjort,fin så fin!!


Ringarna är Schalins förlovingsring är vitt guld och är 7mm,vigselringen är Schalins röttguld och är 5mm..


Rödgråten!!
Nu är jag gift och är den lyckligaste i världen och nu är jag Sarah Nornholm!!

Kärleken har jag funnit och jag trivs som mamma,men min "man",och det som är livet!!!

Till min man vill jag säga tack för att du får mej att vara den jag är och att du ger mej så mycket kärlek,tack för att du alltid finns vid min sida och att jag får bli din fru!tack för att du alltid lyssnar och att du är du!!

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0