Pussungens nya kläder!

dsc_0390 (MMS)

Pussungens nya kläder!

Hjärtats julaftonskläder!

dsc_0382 (MMS)

Hjärtats julaftonskläder!

Nysd hemkommen från Dalarna och julklappas...

dsc_0379 (MMS)

Nysd hemkommen från Dalarna och julklappasinköp!Hilma hann bara in och få av sej kläderna så sprang till sin julklapp hon fick av farmor i förskott!En favvisklapp tror jag minsann!!imorgon blire bobåkning iaf!

Nu ska vi åka och köpa dom sista klapparna!

dsc_0376 (MMS)

Nu ska vi åka och köpa dom sista klapparna!

Dålig!

Har haft några riktiga skitdagar här hemma,har sett döden i vitögat kan jag lova..Inte ofta jag gnäller men magsjuka av denna klass är inte roligt!!Skitdagar...Men nu har jag iallafall ätit lite till lunch,lite..och sen gjorde jag laxpudding till mej och pussungen,vi älskar lax och det har gått fint!!Den ligger kvar om jag säger så!

Inte mycket har hänt då jag legat,mest!Men på jobbet lär jag mej ett nytt jobb,och hoppas och vill tro det ska gå bra!

Åh fy fan,nu sket hunden!!

Klapparna är så gott som klara och vi tänkte göra lite gotta i helgen och lite annat pyssel!!Nu jobbar ju jag dagarna före ju,jobbar eftermiddagar,så granen får kläs på tisdagen!!

Men nu kom jag på,har ju en maskin tvätt som ska hängas,det måste jag fixa innan jag dyker i säng!

ses bye!!



Kusinbus....









Fick ett mess från svärmor min!hur underba...

dsc00389 (MMS)

Fick ett mess från svärmor min!hur underbart söta är inte dessa ungar!sötnötter!

Tillbaka till jobbet,Jonas ska lämna Hilma...

dsc_0368 (MMS)

Tillbaka till jobbet,Jonas ska lämna Hilma på dagis,jag ska hämta!Inskolningen har gått bra,men ovant för oss alla!

Mellis och adventsfika vid brasan!

dsc_0366 (MMS)

Mellis och adventsfika vid brasan!

Mellis och adventsfika vid brasan!

dsc_0366 (MMS)

Mellis och adventsfika vid brasan!

Nu har vi kommit in,härligt att vara ute!g...

dsc_0365 (MMS)

Nu har vi kommit in,härligt att vara ute!gjort chokladmousse på marabous vintervit,så nu blir det adventsfika framför brasan!

dagisdax..

Igår var jag och Jonas på dagis på möte,sen började allvaret idag.Nytt sätt att skola in,intensivt och det funkade idag!Packade vagnen med kläder och blöjor,nya skor inköpta och nappar lika så.Hilma trivdes på dagis,iaf första dagen imorgon blir det från 10 till 15.jonas ville skola in imorgon,men vi får se när han kommer hem natt,och så kommer ju vvs-killarna och ska kolla hur vattnet ska dras till köket!Så det är nog bäst att jag knatar iväg,kanske!

När vi kom hem från dagis så fikade vi lite mellis,i soffan vid tvn.Hilma gick in i köket och det blev så mysktiskt tyst.Jag smög in och kollade vad hon gjorde,Då hade hon haft ner luckan till diskmaskinen,ställt sej på den och tagit smörbytten och smörkniven och stod och mumsade..Kan man annat än skratta!??

Man måste vara omsej och kring sej!!





Igår när jag skulle ner och hänga lite tvätt så tog Hilma sej i bad i tvättstugan,på så sätt förenade vi lite nytta med nöje!Hon älskade det kan jag säga,sen satt vi framför brasan och torkade henne.Jösses tror vi eldade för mycket och förlänge,för hjälp vad varmt vi hade på kvällen!!Det var så kråkorna riktigt torkade i näsan!!Tur pappa Jonas jobbade,annars hade nog vi fått hört av eldvakten!!
Idag eldade vi inge alls!!




Hunden som älskar snö och gottar runt i den och gör gångar och har sej,har nu en sjukskrivning..Vattensvans igen!!Ligger nedbäddad med filtar,värmedyna och bamyl..hoppas han blir bättre imorgon!!

Nu hoppa i säng och invänta Jonas om han kommer hem nångång vill säga!!
Skulle inte vilja byta jobb med han nu..Inte annars heller,kan upplysa om att skriva ihop ett dagis schema med någon som inte vet när han slutar och vet inte när man börjar är inte det lättaste..Då är det lättare att renraka en sabeltandad tiger!!Men allting löser sej sa han som sket i slasken!!

GOOOnatt!!

Äntligen hittade jag det!

dsc_0349 (MMS)

Äntligen hittade jag det!

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0