Torsdag!!

dagen började väldigt tidigt här hemma idag,då Minstingen bestämde sej för att kliva upp 05.00 närmare bestämt!Så jag jorde välling och fick henne kvar i sängen för att gosa ett tag,men sen vill hon leka.Så jag klev upp ch efter en stund kom även Sambon upp..Vi satte på Nyhetsmorgon för tänkte koka lite kaffe,då sover Minstingen i mitt knä.Men tokfian då,nöjd när vi klivit upp,då sover hon!Så vi var redan uppe så det blev en fika,sen var dagen igång!

Tro det eller ej,en tur till Sandviken!!Igen!!

När vi handlat klart och gett grannkatten mat,så började vi städa,och laga mat!!Trist och städa för nu vill mn bara flytta,och då är det så trist att göra något här!

Nu har vi sytt klart och druckit te,funderar om man ska dyka i sängen,man vet ju aldrig när dagen börjar imorgon!!

tokfian!!



Byebye

Jag tänkte sy lite till dopet.till dukning...

dsc_0240 (MMS)

Jag tänkte sy lite till dopet.till dukningen.Sambon ville så gärna hjälpa till..så jag stryker,han syr!

vad gör man!??

Vad gör man med en Sambo som är arg lessen och besviken,men inte säger nått??Vad säger man!?Vad gör man!?

Lördagen kommer med stormsteg och vi tror vi har dagen klar,eller det är någr saker som ska fixas,hur ska man duka och så Minstingens skor!!

Sambons kläder och mina kläder,mina skor är klara,sambons likadant..Äntligen!!
Jag mitt rövhål köpte mej ett halsband igår,som jag inte alls gillade när jag kom hem,så det ska jag byta!!Tonåringen skor är inköpa idag!!
Mycket att stå i och Minstingen bara åker med,men börjar väl trötta på allt bilåka.men bara hon får gå runt och säg hej till alla är hon så gott som nöjd!!

nu ska jag krypa ner i soffan med min kära och kolla på wallander..

Byebye

Tonåringens inköp idag!

dsc_0239 (MMS)

Tonåringens inköp idag!

Glömt något??

Mmm att blogga är svaret,men det är ju så mycket att göra när det är semester och så mycket som ska hinnas med.Härliga sommar,försvinn ALDRIG,stanna för evigt!!

Iallafall har vi varit till Kolmården nannat på hotell och badat i hotell pool och mumsat frulle!Kan det bli bättre!??Vädret då i slut tampen på Kolis,för då regnade det och det var ju mindre kul,men egentligen gör inte det något för Minstingen var trött och vi skulle ändå fara hemöver,mot hotellet..Vi kollade på djur,bamses värld,och delfiner,sälar och massor av andra djur..



Minstingen ska ju helst gå hela tiden,själv och det tar ju GANSKA lång tid,det går ju inte undan precis för hon vill gärna avvika och gå åt ett helt annat håll än dit vi ska,så lite sura miner från fröken då hon fick åka vagn,men insåg nog snabbt att det var ganska skönt.

Innan hemfärd på söndagen så var vi in på ett köpcentra och kolla lite,inköp av lite kläder till Minstingen på Name it och ett par skor på Vincent shoes.Sen bar det av hemåt,borta bra men hemma bäst är inte sant,ville inte hem!!
Men men nu bor vi där vi bor och så blev det..

Sen vill jag säga suck och dubbelsuck om vissa saker..Man blir sjuk less och besviken över vissa och deras sätt,men man ska inte lägga energi på människor som kör över andra,och bara bryr sej om sej själv,så jag skiter i det..

Gårdagen bestod av tvätt och strykning och huga vad trist,men skönt när det är klart..
Imorse ringde brorsan min och ville komma över på kaffe,trots att det egentligen inte är närmsta vägen,men självklart är han välkommen.Vi kokade kaffe och han hade världens godaste frukostmackor med sej!!Vi fikade och gick ut och gungade och åkte kana..Sen tog vi en prommis och kollade över vyerna lite..Nu har dom nyss farit hem och jag ska nog baka lite kladdkakemuffins,då resten av familjen sover middag!!

Nytt inköp till Minstigen..skor från Vince...

dsc_0232 (MMS)

Nytt inköp till Minstigen..skor från Vincent shoes!!

Perfekt resa hem väder!

dsc_0230 (MMS)

Perfekt resa hem väder!

Klart Minstingen ska ha en egen Volvo.En C...

dsc_0218 (MMS)

Klart Minstingen ska ha en egen Volvo.En C30 blev det!

Inköp till Minstingen!

dsc_0217 (MMS)

Inköp till Minstingen!

Tisdag..

I måndags kan jag säga att jag blev paff,och det satt i hela dagen!!Nä,men nästan iallafall..Frulle som vanligt och sen gick Sambon ut med Hunden och jag ställde mej för att diska..Då plingar det på dörren och jag kan säga att jag blev paff..Där stod jag med morgonfrisyr och morronmyskläder och fick besök!!Vilket besök sen,det värmde i hela kroppen,trots att jag varit usel att höra av mej,så kommer dom och hälsa på..Då vet man att någon bryr sej om en..Barnen lekte och hade skoj och vi fikade och pratade,sen kom resten upp på kaffe också.Tack kära ni,för att jag får plats i era liv!!

När besökte åkt,duschade jag och vi for in till valbo för att kolla in kök,igen!!Kök är ett svårt beslut och ett svårt val!Men nu har vi nog bestämt oss för ett..Sen gjorde vi lite Valbo och handlade lite..

Tisdagen gick vi på morgonpromenad och slank in hos M på kaffe och fotbollsbus med pojkarna,fina goa pojkarna..Efter det så packade vi väskan och for till Storviksbadet och var där hela eftermiddagen,kan säga att Minstingen somna ovaggat..Härligt bad i Storvik och varmt i vattnet,i barnpoolen var det 31 grader..



Dagen idag har varit låååång..Upp tidigt och fick kaffefrämmande,lagade mat till Minstingen och sen for vi till mamma för att snickra en sänggavel till min Lillesyster.Men hon hade inte målat klart så då for vi igen,till lappens för intag av en glass.Vidare till Bonden Jonas för att kolla in huset och hur deras rust fortlöper.Vilket hus,vilka möjligheter.Men det vill inte vara i mina ägor när det ska städas,för gud så stort det var!Där blev det fika igen och nybakade bullar,till Sambons stora förtjusning..

Innan vi skulle hämta Tonåringen för att sen åka vidare till Ryggen på mat så var vi in till Mamma och hejja på brorsan som var där på besök,hej hej och sen hämta Tonåringen..resan mot ryggen var längre än jag trott,men jag tycker ju inte ens om att åka bil,så jag tycker en resa till Ica kan kännas lång..Mat och fikaa slank ner och trevligt sällskap.Kolla när L fick fisk och lilla A blev biten i fingret av en and..Trist och lämna alla och säga hej då,det är inte alls min grejj.man blir bara lessen i ögat av avsked..På vägen hem såg vi älgar och vi stanna för att fota,fy vad jag är rädd för dessa stora djur.Pulsen stiger och helst skulle jag vilja skria rakt ut,och låsa bildörrarn utifall att dom skulle ta sej in i bilen.Men nu är jag ju vuxen,eller ska vara..Så man får väl hålla sej i skinnet..

Nu är vi iallafall hemma,minstingen är överflyttad från bilstol till säng och Hunden rastad.Tonåringen redo för jobb och Sambon har borstat tänderna så nu säger jag GONATT..

Lördagsnöje i bilder..


Sambon åker vattenskidor och vi blev snuvade på ett skratt..Han var ju jätteduktig!!

Minstingen och jag kollade på..

Tobbe körde och Sambon tätt efter..


En helmysig dag med skratt och vattenskider,gott fika och goda vänner kommer man långt på.



Minstingen vill också kasta boll med Hunden,men gillade mer att gräva med "kastaren"

Mina allt..

Idag har det varit en bra dag..Det tar vi morgon för nu är jag trötter..


Så här blir det tvätt när man kladdar med ...

dsc_0201 (MMS)

Så här blir det tvätt när man kladdar med eftermiddags fika!

Kök..









Några kök vi hittat och funderar kring.Vi har då iallafall kommit fram till att något lantkök vill vi inte ha några Shabby chicare är vi inte..Så vi har hela tiden fallit mot ett högblankt eller något i den stilen..

Vilket gillar ni!?

Tupperware Tupperware Tupperware.

dsc_0197 (MMS)

Tupperware Tupperware Tupperware.

Torsdag!!

Vaknade och tittade ut,inget fint väder..Men va fasiken,så vi styrde av klanerna att åka till badstranden!men det var ju bra onödigt,för et fina vädret kom ju.Men vi gjorde några ärenden i storvik och tog en fika på  Kvarnbacken,Minstingn gick omkring och pratade och surrade.Hon är så söt när hon går,likte likt en full sjökapten!

Huset blev besiktat i Onsdags och det var så bra,så nu är planerna igång.Köket är under uppbyggnad.sambon säger att han ska ha gasolspis,men där drar jag nog i handbromsen,ska man vara livrädd och skitnödig varje gång man ska laga mat!??Stopp och belägg!!Nu tapeter och färg ska också kollas in.Lite nya möbler ska vi nog också kolla på,Minstingen ska ju få eget rum,och Tonåringen ska få nya möbler till sitt..Den stora obäket till bokhylla som vi har nu,ska ut..Nya ska in..Tur som en tok,att pengar har sparats..

Morgondagen består av flytt,ska hjälpa mamma min och flytta.Sambon säger han ska upp i ottan och dra i gång!Ottan när är det!?Nie säger han då..Ottan,är inte nie för mej..!!Ottan är kanske 5 för mej!Alla är vi olika..Men i Ottan drar vi i gång,nie alltså..Tobbe tobbe kommer på kaffe klockan åtta,för sen ska dom åka lastbil upp.Jag och Minstingen vi åker bil vi!!Jo,men nu kom jag på varför dom skulle börja tidigare,dom skulle lasta av gasolen som är på bilen innan..ja men se vilken tur,då hinner jag nog också komma i tid..

Inge Furuvik den här veckan då lillebror min vill vara med,och hans familj också då så klart.Han ringde idag från semesterparadiset,västkusten och gratta till husköpet.

Nu har Minstingen lessnat på att sitta i duschen så jag ska väl vaska av henne!!

Vilken klätterFia jag har här hemma!!

dsc_0195 (MMS)

Vilken klätterFia jag har här hemma!!

Tisdag..

Tog om sagt tjuren vid hornen och stack till Sandviken och handla..Så nu är kylen full igen och vi slipper koka soppa på en spik,men när detta toppenväder är vill man ju inte ens tänka mat och inte ens handla mat.men äta måste man och nu var det knapert i skåpen.Man vill ju bra ligga på stranden och lapa sol..Det är så härligt och se alla glada barn och vuxna också när det är sommar,men barnen på stranden,ögonen tindra och det plaskas och leks i vattnet,kan ett barn bli lyckligare..Vilken frihet att bara få vara och springa omkring,fika lite och sen iväg igen på äventyr..






Minstingen älskar verkligen och bada,hon plaskar och plaskar..Springer eller nja hon gå runt naken och kollar och myser i sitt soltält..leker lite och mumsar på kex eller russin..Härliga sommar du är så välkommen..Idag blev det ett kvällsdopp efter maten som bestod att köttfärsbiffar med soltorkade tomater,champinjonsås..Minstingen mumsade i sej med god aptit..Det var mycket folk och bada trots att det var kväller,och mörk på himmlen..När vi var på väg upp,kom det en liten liten dusch regn,men sen inget mer..När kommer ovädret??

Imorgon är det besiktning av huset och lite mått som ska tas,nytt kök ska beställas och lite annat smått och gott..Så var det dopet som ska kollas över att vi har allt,och att allt är klart..Servetter ska inhandlas,och ljus..Tänkte fara till Valbo idag men nja,för varmt,vi tar det när "ovädret"drar in..

Nyss ätit jordgubbar med Sambon som stack iväg och skulle kolla nått på lastbilen,vad det nu var..!??Lyssnade inte riktigt på vad han sa,för jag kollar på Ghost Whisper..

Bye bye..

Har dammsugit,det var svettigt..Tar tjuren...

dsc_0183 (MMS)

Har dammsugit,det var svettigt..Tar tjuren i hornet och sticker iväg på handling,orkar inte koka soppa på en spik,inte en dag till..

Minstingens favvisar..

det här älskar Minstin gen att kolla på!!

Första dagen

på semestern har varit hur toppen som helst.Minstingen vaknade strax efter 7,då blev det välling och så klev vi upp.Sambon fick sova ett tag till,för vi satt uppe och planerade och bollade ideer til klockan var strax före ett.Så han var trött imorse så han fick sova.Han kom upp efter 8 någongång så då fikade vi och Minstingen fick ingen macka hon fick jordgubbar.Hunden blev dock missnöjd över valet.

Vi bestämmde att åka och bada då vädret var helt underbart,så vi packade i kyckling,mat till minstingen,rostbiff,nån yoghurt,och kex,och massor av vatten och kaffe så klart.När klockan var 10 begav vi oss till malmjärn för en heldag med bad och lek.Minstingen bada och bada..Hon verkligen älskar och bada..

Hjälper pappa med solskyddet..



Myser i stolen..



tror jag vill gå ner..

För att sen kliva upp igen,själv..

Jodå,det går..

Vi var och bada hela dagen,runt 5 gav vi upp och for hem för att laga mat och jag gick till tvättstugan,visst är det trist,men gud så skönt när det är klart..

Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på men ni kikar väl in och kollar vad vi gjort!??



Gonatt på er!!

Firar semester,

dsc_0182 (MMS)

Firar semester,

Nu är det närma,jäkligt närma!Hoppas på br...

dsc_0175 (MMS)

Nu är det närma,jäkligt närma!Hoppas på bra väder,eller på fortsatt bra väder,så vi kan besöka Furuvik i veckan.På Onsdag ska jag och Minstingen besikta vårt nya hus,såg det skulle ta 2-3 timmar.Men hon är ku van att vara med på det mesta,så det går säkert bra.När vi gjort det,ska jag måtta upp köket så vi kan beställa nytt..Men först vill jag se att besiktningen går bra,så vi kan betala över handpenningen.Hur ska man hitta ett kök som man vill ha,man vill ju ha alla!!Idag när jag går hem,har jag tjänat fyra tusen extra utöver lön.Det känns bra,jäkligt bra..Nu när vi köpt hus och man vill ha en massa nytt och göra om lite..Rusta rusta weeeiii vad roligt det ska bli.Vi bollar om nya idéer hela dagarna.

2 timmar 44 minuter

dsc_0181 (MMS)

2 timmar 44 minuter

SMS-inlägg

dsc_0180 (MMS)

6 timmar 13 minuter,sen blir det ett glas ...

6 timmar 13 minuter,sen blir det ett glas champange med Sambon på balkongen.

Gomorron..14 timmar kvar,sen semester.Välk...

Gomorron..14 timmar kvar,sen semester.Välkommen älskade semester.Jobbar dubbelt för det ger bra betalt,och det tackar vi för.Älskar semestern,man kan sticka iväg nån dag utan att det gör något,ligga vid badstranden,bara ta det lilla lugna.Städningen hoppar jag över,dammsuga och tvätta.Okej!Men inge mer,det får vänta,nu är det semester som gäller..Fick ett mess häromdagen som gjorde mej glad,och skamsen.Ett mess från någon som jag omedvetet stänger ute.Någon man tänker på ofta,någon man ser upp till.Messet gjorde mej glad,lycklig,man skamsen.Skamsen över mitt dumma sätt att bemöta dom som bryr sej om mej och vill mej väl.Skamsen över att engagerar mej så lite och inte våga..Förlåt!Våran Minsting går nu,hon släpper och går till hon tappar balansen,sen kryper hon till hon hittar något att resa sej emot.Då tar hon och reser sej och går igen.Hon älskar russin,jordgubbar,makaroner,broccoli.Gillar inte ost och smörgås det kastar hon till Hunden. Nu ska jag jobba lite,återkommer!

Kan det vara onsdag??

Idag blev det tidig morgon för vi hade oss ett ärende att slutföra.!!Efter det gick vi i lyckorus och har nog inte riktigt fattat..För vi säger fortfarande om..om vi,om det..

Vi åt en lunch och sen lite handling på rusta för att införskaffa ny slang till duschen..Minstingen somna i bilen på väg hem,en trött tjej.Jag packade min väska för att fara till jobbet och Minstingen och Sambon for åt sitt håll.Minstingen hade badat hel dagen och hon plaskar och plaskar,ställer sej upp och plaskar ännu mer.. Sambon glömde kameran!!Hur tänkte han då?

Tonåringen sussa och sov när vi kom kom efter turen,men det fick han för han hade jobbat natt den kraken.Men i natt blev det inget jobb och det tackar jag gudarna för.Jag mitt arsel som alltid glömmer lyset på  när jag åker golf,glömde det även idag..Så typiskt,så klantigt men det är jag det..Inget ovanligt heller för det är ju inte 1a gången det händer..Alla på jobbet cyklade eller ville hem fort,så räddaren i nörden kom..Tonåringen,han är så snäller mot sin mamma,men mamman är ju så snäller mot han!!Han sa igår att nya skor skulle varit bra,då svarade jag att du kan ju köpa ett par då du har ju pengar..Äh sa han som svar!!Curling mamma eller inte,nya skor ska införskaffas..Blir ju jag som införskaffar dom.Men jag älskar ju min Tonåring och vill det bästa!

Men imorgon blir det då inge bilåka till jobbet,då blir det då cykling.

Igår efter jobbet satt vi ute och fika,härliga väder för det var inte gassande värme utan lagomt varmt.Grannen tittade också ut på en kopp..Som vanligt lämnade jag telefon inne vilket inte är meningen men det blir så..Vilket var så skitdumt igår,för Brorsan hade ringt och ville träffas och grilla,men va fasiken gick vi miste om grillat!!Det skulle ju varit gott och på en tisdag också..Men det blir ju fler gånger,dock inte nästa vecka då far dom på semme till Hönö!!AVIS AVIS AVIS ropar jag,vill också fara på semester nästa vecka!!Men den som väntar på något gott..

Nu blir det sängen!!

Byebye

Idag är det vår lyckodag..

Idag är det vår lyckodag..

Igår jobbade jag förmiddag och snart knack...

fxcam_1277574768 (MMS)

Igår jobbade jag förmiddag och snart knackar semrstern på dörren..Inte allt för länge kvar nu,det tackar vi för.Prinsen och hans mamma kom på lek och fika,Minstigen är så avundsjuk på Prinsen som går,så hon kämpade och kämpade med sin gång.Visade stolt upp sina konster och fick ihop några steg.Dukiga tjejen..När Prinsen farit hem var det så gott som kväller för Minstingen.Själv väntade jag på att min lillesyrra skulle höra av sej,lovade att jg skulle skjutsa hem henne.Men så behövde jag inte,så då poppade vi popcorn och kollade kök istället..Beställde även 2 hotellnätter i Norrköping..Kolmården här kommer vi..Idag är det jobb som gäller..

Med den här säger jag gonatt..

Mera Magnus..

Söndag 4 juli..

när jag mumsat mina räkor igår kväll,tittat på värdelös tv gick jag och la mej..Vaknade klockan 4 imorse att hunden morra och boffa..Hörde någon på dörren,hjärtat slog i 400 och jag måste ju kolla vad det var.Smög mej upp och kollade ut,ingen där..Började gå ut i hallen och då tittar Sambon ut från toan,men gissa om jag höll på att svimma av..Helvete vad rädd jag va..Då måste åka hem tidigare för det var så mycket knott och mygg..Men gud bra hålla ut säger jag!!Vilka kycklingar!!!

Klockan 7 vaknade Minstingen och var vällingsugen,så vi åt lite välling och sen gick vi upp för att sen nöta sönder golvet med gåvagen,ut ur rummet in i hallen,vända och ut ur hallen,in i rummet..så höll hon på hur länge som helst..Till lunchen fick vi en matgäst,så vi åt och sen var det raka vägen på 1års kalas..

Prinsen i backen fyllde ett år och det firades stort.Vilket tårta,tänkte knäppa kort men då var den mumsad på redan.En traktor tårta,kunde dess värre inte smaka men den såg så god ut..Men gissa om det var hett,värmeslag värmeslag...Men det är så roligt och se vad barnen växer,det var ju inte längesen vi gick runt med bäbisar som låg som små knyten,man har ju följt allas utveckling och framsteg.Härlig känsla..Idag när Robin kom gåendes och Anton som blivit så stor..Lucas och Måns som bara blir mer och mer lik varann,då är ju stora killar nu..

En tjej på kalas..

När klockan slog fyra for vi hemöver för Brorsan,Annis och Maxis skulle komma över på besök.Brorsan beställde klipptid imorse,men vi skulle ju på kalas men då kom dom senare och det funkade ju det också.Lite kaffe och glass när dom kom och tack och lov att vi har Ac annars hade vi dött...Men vi lever..En klippning och sen ute mat,tjockis mat..Men jag åt sallad jag och det tackar min mage för..nu ska jag packa min väska för imorgon är det jobb igen,men en vecka och två extraskift så är det semester,härliga semester!!

Vad bjuder denna vecka på då?Prinsen och hans Mamma kommer på besök,Tonåringen kommer hit och han börjar jobba på verket nästa vecka..Idag jobbar han natt på mossen med Niclas.Sen ska vi på skjortinköp och jag hoppas Tonåringen är villig att ha det jag vill...Tänkte att han skulle kunna smeka på sej en skjorta på dopet,men vi får väl se.Arbetsbyxor funkar inte i det läget precis.Nu har dom flesta anmält sej till dopet,men det är ju till den 15 juli,så än finns det tid..Jonas farmor visste inte om hon kunde komma för hon hade inget snyggt att ha på sej..Kom som du är vetja,bara inte arbetsbyxor.men hon är så go den tanten!!Hon är ju stilig förjämnan hon..Själv ska jag ha morgonrock..

Men visst tusan mitt nya objektiv har kommit och det är så bra,jag är så nöjd,toppen kort blir det också..

Gott..Tack Holger som släpat den från gran...

dsc_0167 (MMS)

Gott..Tack Holger som släpat den från grannlandet!

Minstigen...




Framtaging av gåvagn på går,nakenfis å allt!!

Tittut på er!!

Russin..


Mmmmmm vad gott med russin!!

Får jag mera RUSSIN!!!!?

Mys..

När katten är borta..

dansar råttan på bordet,och råttan det är jag..Sambon som for iväg med sina "polers" på 4hjulingar i morse och då tog jag fram räkor som jag nyss mumsat i mej,herrejösses vad gott det är..Herrejösses vad jag inte är avundsjuk på Sambon som ska sova i tält och vakna upp i ett varmt och fuktigt tält imorgonbitti,nä,tacka vet jag min säng..

Varit på 2 års kalas i Falun hela långa dagen,ätit marängtårta och skrattat.Försökte mej på att knäppa kort på kusinerna men det är fasikene mej lättare att klippa klorna på en tiger än att få bra kort.Men några kort blev det iallafall..En eloge till min lillesyster som är kanon duktig med sitt "jobb"hon tar nämligen hand om syrrans barn när dom jobbar,två barn och jag kan tycka det är jobbigt men en ibland.Hon lekte och mata,böt blöjor och trösta,packa in dom i bilen som hon inte gjort annat i sitt liv,sen skulle hon iväg och ta hand om hästen sin,hur hinner hon allt,hon är ju nästan som ensamstående med 2 barn,trots sin ringa ålder..17 år och hon är kanonduktig,helt makalös..Minstigen visade upp att hon hon kunde gå för Moster Frida..
Efter kalaset for jag och Minstigen mot Citygross för lite handling och blöjinköp,sen hem för mat intag,ett bad och en promenard med Hunden..

Frida

Goaste Memme

Födelsedagsbarnet Maxis..

Kusinerna

Lovis




Hunden stackarn svettas nog så nu har vi riggat upp AC´n åt stackarn,nu är det svalt och skönt hemma hos oss..

Igår var det lagferre i Edsken och jag hade otroligt trevligt,vi skratta och skratta..Maten var okej,inte toppen utan okej,jag åt renfilé med messmörsås,sällskapet var fantastiskt och trubaduren var värdelös.Han såg ut som en sprattelgubbe som stulit en barnmössa av nått litet barn på stranden..Sjunga det kunde han inte alls..






Gårdagen rullade på i ett,vaknade efter natten och gjorde lunch sen vidare på husvisning och hämta bilen i Sandviken,vidare till Edsken,vart tog den dagen vägen??

Imorgon är det 1 årskalas..Prinsen i backen fyller ett år så vi ska dit och gratta.Sen blir det nog en tur till det blå för ett dopp också.För tusan så är det ju bluegrass här nere i helgen förra året hördes det jättebra och iår måste dom ha ljudämpare på instrumenten,för jag hör ingenting..

En vecka kvar sen semester!!!

Pippilotter i all ära..

Pippilotter i all ära..

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0