Kycklingar och tulpaner är klart..

1e5a450bdabc0f380c7089e1233185d5.png

Kolla varifrån!

Kycklingar och tulpaner är klart..

Påskris klart..

044d266b3eeca15214790f6487352945.png

Kolla varifrån!

Påskris klart..

Gonatt

gonatt gott folk,nu ska jag iaf sova.Jag och Tonåringen kollade på Håkans bar och skämdes lite..Pinsamt det kan bli och det är verkligen ett dåligt program.Det va första och sista gången edt sågs.Sen grejja jag lite och sen kollade vi på Medium,men Tonåringen tröttnade efter halva..

Nu dag imorgon,kom ihåg inga gråa tankar och dagen blir perfekt!!Kanske..



Måndag..

Att veta att man alltid klara sej själv är en underbar känsla..
Ingen behöver hjälpa mig,klarar det mesta med vilja själv..
Tänk om man ständigt skulle vara beroende av någon annan,vilken jobbig känsla..





Duschdax..

37799779f4cb48b00bacd1806e759b63.png

Kolla varifrån!

Duschdax..

Kvällstur med hunden.

19d625d41d493a03f38223d8986ad598.png

Kolla varifrån!

När Sambon jobbar em så tar jag Minstingen i bärsele och ger mej ut på tur.Gissa om hon gillar det.Hon vevar med armarna och skrattar som en tok när hon ser Hunden rulla sej..En toppenbra lösning..


Vilken dag..

Vilken urbota trist dag..Snö,jag hatar snö..Från och med idag är jag snöhatare..

Var på Me&i party igår blev inköp av tunika och byxa i frotté.När jag kom hem från Gävle hadde min kära sambo hyrt en film och trots att klockan var över tio,så ville han titta.så vi mös ner oss i soffhörnet och kolla på Wallander.wallander filmerna gillar jag,dom är svenk,jag slippr läsa och man behöver inte sitta på helspänd för att hänga med i filmen.

Idag kom Minstingens farmor ner,vi drack kaffe och surra lite.Hon tog Minstingen med på prommis och jah lagade lite mat som sedan åts upp..Nu har minstingen sovit sedan ett och har sovit över mellis och snart kvällsisen oxå.

Sambon for just till jobbet och Tonåring kommer idag,och det betyder lycka i mitt liv..Han saknas varje minut och sekund som han är borta..Att man inte vänjer sej efter så många år,men han saknas lika mycket alltid.





Bye bye

bonde of sweden



   bonde of sweden.se

Hur fina är inte dom här..Vill ha..

Söndag..

Men sicken grå dag..hujedamej!!

Igår for lilla familjen in till Sandviken på lite gluttning.Lite inköp blev det,bla en jacka till Hilma,fast den är till nästa vinter.En 8848,byxorna är redan inköpta sedan tidigare.Men nu såldes även jackan ut så då köptes den.

Vi handla lite på Willys sen blev det en tur till Hilmas farmor fick lite kaffe och sambon hjälpte henne med datorn.Vi for hem packade upp våra inköp och sen blev det mat.Vi gjorde tacospaj,receptet hittar ni här.

Kollade inte på körslaget,vi kollade på film.


Kan ni tänka att Minstingen har sovit hela natten,inge knöla,inge böka och kura och gud vad hon nu håller på med.Så imorse var man nästan pigg,trots att klockan skulle ställas fram en timme.fast jag fick ju även en liten liten sovmorgon,och nu är ju jag mer morgonpigg än Sambon och kliver gärna upp i tid,men så snäll som han är så klev han upp.så jag sov lite lite till.Till råga på allt så har ju Sambon nu gått och blitt förkyld.Jo visst,det snörvlas och snoras,puffas med nässprej och snyts.Killar kan ju verkligen bli sjuka,så nu står nog döden och väntar i dörren..så illa låte det iaf.Ska strax ringa 112 så dom kanske kan stå "standbye"utan för någon dag,Utifall att..Man vet ju aldrig..




Idag har vi varit på hemlig resa och går det vägen ska ni få reda på vart vi varit.

Snart ska jag åka till Gävle till Bästa vännen på Me&I party,kolla om vi kan göra av med lite pengar.Men iallafall få lite gott fika i magen och få surra av sej lite.Surra och fika är ju det man nästan är allr bäst på.

Söndag och helgen är slut,himmel va fort det går..

Bye Bye

Dagens inköp..till Hilma.en 8848..

4ee1080fc175236d03ebc762ee4e82be.png

Kolla varifrån!

Dagens inköp..till Hilma.en 8848..fin va.!

Att åka till sandviken är tröttsam

3b3493fb5e5e776c1e1776261efa76c0.png

Kolla varifrån!

Att åka till sandviken är tröttsamt..speciellt om man levt rövare halva natten..igen..men vad jag älskar mina barn.

%#¤=)(!"¤#%&&*/?=(&%¤¤#

Kiss också..

Lets dance

sitter och kollar på finalen av Lets Dance,Mattias,Claudia,Mattias eller Claudia..Gillar inte riktigt Cicci som mattias dansar med och tycker att Claudia är urgullig,så jag hoppas på henne..

Kolla på Lyxfällan igår och jag säger bara en sak,vad jag gillar det programmet.Tänk av många som förköper sej på skit och saker som dom egentligen inte har råd med.Som tex,dessa sms lån,vilken ränta!Likaså Haléns,Ellos och vart man nu kan låna.En ränta som är chockartande.typ 33 % ränta och du har en minimiavbetaling som inte ens räcker till räntan.Man blir ju aldrig av med dom lånen..Stackars dom som går på deras ockerräntor och dåliga sätt att låna ut pengar.Tänk at köpa saker till hemmet typ,och dom blir aldrig betalda.Det ligger en matta på golvet som inte är din!!

Nu till nått annat..

Att man är berikad med så härliga vänner gör allt så mycket lättare,vänner som man kan prata med om allt,vänner som alltid är glad,vänner som inte blir sur för att man tycker olika,vänner som bryr sej om en,vänner som alltid finns till hands.En sån vän kom på fika idag..hur mörkt och grått livet ser ut så ser man alltid solen när dom åkt..tack för att ni finns..Vännen och hennes lilla prins dök upp efter lunchen idag,det fikades och pratades,lektes och det kröps.Sen kom Vännens man(jo dom äktar varann imorgon)och det fikades lite till..
En härlig fredagseftermiddag..
  

Vad livet kan ta vändingar,det riktigt slirar med en..Om mitt liv kan vi ta någon annan dag..
Imorgon ska vi fara till Sandviken och kolla och fika så som bara vi kan göra..Kanske skulle vi kollat in en ny hotellhelg oxå.Man måste kunna vara med varann,göra roliga saker ihop och finnas för varann.det kommer man långt på,att komma ifrån vardagen med all dess innehåll..bara för en helg..


Hotellhelg i Västerås

Mys i sängen

Nu ska jag kolla hur det går i let´s dance.Hörs imorgon..

Bye Bye

Har ju glömt..

I veckan fick ju jag ett paket från H&M.tänkte visa lite vad det innehöll..




Jeansshortsen är egentligen från pojk,men dom va ju så fina..


Hur fin är inte den här..Underbar..

Nu sitter Sambon och Minstingen i duschen,och sjunger.Herregud,tur hon är liten och inte förstår vad som sjungs.
Jag grejjar med maten,Sambons favvis..Pommes och korv,pust..Men det älskar han för det gjorde alltid hans pappa när mamman jobba.Så jag kan tänka mej att det är en nostalgimat..

Strax tebax,återkom då!!

Bye bye

Fick ett samtal..

chefen ringde och gav mej nya skiftschemat..Men man tackar..Snart äre dax!!

Minstingen..

Kärlek

Våffeldagen..

Jo just ja..Imorgon är det våffeldagendå blir det våfflor här.Ska nog bjuda över Tonåringen på våfflor då!!



Ska ni göra våfflor??

Men va less

jag blir,har inte ni sådana dagar.Då ni känner er så less.!?Man kanske är helt ensam om sådana dagar.?
När vi skulle ut idag så gick fästerna till suffletten sönder,och gissa om jag blev less.Sambon som "lagat" den igår med dom ny fästerna som vi fått.Tur för han att han jobbade,för han var inte värd många ören då.En överglad hund runt benen,en trött skrikande unge och jag på klädd..Poff så skjuter jag muttrar,skruvar och fjädrar.Gahaaa va tokig jag blev.Tog två små spännband och laga suffletten med.Det är så klart inte sambons fel,men nog vill man ha en bov i det som händer,någon man kasta skit på.Så i mitt fall blev det min Sambo,men han var ju dock inte hemma(tur för han) och när han väl kommit hem så hade ju ilskan lagt sej och man kommit på att herregud,det är ju inte hans fel utan dom som skickat över den skitkonstruktionen.

less på den moddiga vägarna,snälla vill ha vår,hatar och orkar inte släpa vagnen runt dessa vägar..dag ut och dag in.Less på att laga mat och komma på vad som ska komma ner i magen.Less på att behöva dammsuga och less på att Minstingen står opp i sängen efter en hundradelssekund efter man lagt ner henne..Igår höll vi på en timme efter vi lagt henne,tills hon somnade utmattad,sittandes.Idag har vi hållt på i 28 minuter hittills,och hon verkar inte ge sej än..Vad jag däremot inte blir less på är skatteåterbäringen..Prisa gud...


Tjejlunch (om man nu kan kalla det tjejlunch,nu när killar na håller på att ta över) idag och det bjöds på flygande jakob,gott som tusan dock tycker nog inte min magge det.då jag fått uppsökt toan några gånger efter hemkomsten.Glupsk som man är,så äter man först och tänker sen..Underbar efterrätt..Nån smaskig digestivebotten och after 8 någonting ovanpå..


saknar min tonåring....


Bye bye

Så här kan man oxå sova..

0-3e718b10be40ba449603d3480f0122dc.png

Kolla varifrån!

Så här kan man oxå sova..

Åter igen.

Så har Minstingn hållit sin trötta mamma vaken en hel natt..det tackar vi för.Men jag kan ju erkänna att det inte bara den lilla som håller mej vaken,sambon går i sömnen,snarkar,telefon ringer,klockan larmar,så i natt är han förpassad att sova i Tonåringens rum då han är hon sin pappa.Härligt då kan jag sova när Minstingen sover..



Farmor kom ner för att hälsa på oss idag och sen drog hon vidare till banken,kanske skulle hon ta ut en stor summa pengar och ge oss!!Kanske inte det..

Nu måste jag iaf äta lite,vilket inte har hunnits med.


Återkommer..

Vilken natt..

Minstingen sov INTE bra från ett i natt,men hon sov iaf.Sov och sov,gnällde,böka,drog i mitt hår,böka,kura.När hon väl somna in,då slår Sambons klocka igång,halv 4,är inte det otroligt så säg.Han låg och drog sej länge och väl och jag buffade på honom ett x antal gånger innan han masade sej opp.Kollade på mej och funderar varför minstingen sover i mitt ansikte.Hon sover iaf..
Runt fem vaknar hon igen och då går jag opp,ger henne välling hom somnar om och sover till tie.Då behagas det sova minsann,egentligen skulle man då ha bökat,gosas,kurar och trixat på henne får hon se hur det är och försöka sova..Men nu är ju hon så liten,så jag väntar med det några år.

Ute väntade ett underbart väder,så vi åt och sprang ut.sprang och sprang var väl och ta i men vi skynda oss ut iaf.Gick en byvända åter igen,som alla andra dagar,och år.Man börjar kunna varje sten,varje liten partikel efter vägarna.Mötte en äldre dam som så trevligt pratade med oss,frågade hur stor minstingen va och vad hon nu hette.Vilket hade glömts bort iden äldres hjärna.Men jag tror öronen va på semester,efter att ha upprepat minstingenns namn en massa gånger gav jag opp och höll med den äldre damen.



Bye bye

Vad säger man.?

0123c301e5ac3c397e173f8090dee657.png

Kolla varifrån!

Vad säger man.?

Gudars

va trötta vi är efter en härlig efter middag på parkisbadet..Minstingen har dykt idag igen,hon är ju för duktig.Sambon säger att hon brås på han.På det säger jag..asg...sambon kan ju knappt simma,se ut som en kraschlandad helikoper i ett hav när han sk.simmar,eller vad han gör,tar sej fram på nå vis.är kanske den så kallade bysimmningen..

passade badställe för dom som inte kan simma..




Efter badet och fikat,så var det dax för hemfärd.men först ett pitstop på öb,för inköp av vanisch och sköljmedel.Sambon säger att jag överkonsumerar vanisch och sköljmedel.men så är det inte,inte om jag får säga som jag tycker,och jag tycker kläderna ska lukta gott,nytvättat.

gissa gott folk,det är söndag,klockan är nio och min vecka i kalenderna är tom..vad är fel,vad kan ha hänt.?alla mina veckor är alltid fullsmetade,man ska hit och dit,fram&tillbaka.men denna är nästan tom.onsdagen är bokad.Vi kan ju kolla hur den ser ut imorgon..

Nu ska vi kolla film,sen blir det sängen..Sambon jobbar förmiddag och jag är trött.

Bye bye

Badbrudar..

0-147d5ada9824f123bfdffbcbdbcd9616.png

Kolla varifrån!

Badbrudar..

Söndag..

och ett j***a skitväder rent ut sagt..Idag står det babysim på schemat och det är väl tur det med tanke p vad det är för väder..

Men va trött jag blir,skrev tidigare ett inlägg om facebook,och genast var det någon/några som tog åt sej.Men kan ju säga på en gång,att vad folk utanför min närmaste vänskapskrets och mina nära gör,det skiter jag i.Ni får väl bete hur ni vill..Nu kan jag ju meddela att ni som tror att det va er jag menade,så tyvärr..Nu var det lite närmare håll jag menade..

Minstingen hade sovmorgon idag,6,30 vakande hon.kan vara för att Sambon snarkade och snarkade.Låg länge tänkte putta på han men efter ett tag,då men eldat op sej alldeles förmycket så rätade jag ut en vrist och den "ljuva" musiken tystnade..tack för det..

Nu luktar det en aningen skit här och det kommer inte ifrån mej kan jag meddela.Sen är väl Minstingen även sugen på gröt och ska nog slå fart på Tonåringen för nu är det färdigsovit.

Minstingen med sambons strumpor..

Gårdagen..

Glad i vårvädret..Men det va igår det.Inget vårväder idag..


Bra nyhet idag och ni som bara ett uns,lite,pytte,pytte gillar mej,håll tummat och tår för oss nu..

Bye bye

Kvällsmat..hemmagjord pizza..golve

1af9988e9e791ef027b625aa57accfa0.png

Kolla varifrån!

Kvällsmat..hemmagjord pizza..golven torkade,tvätten klar.maten i magen..nu körslaget!hmm..

Härliga sol.

0-6f0bcd3ec223a710150d64bdf43c1d05.png

Kolla varifrån!

Härliga sol.

Fredagen

är ju en toppen dag tycker jag..det är starten till helg..

Igår var det ingen rolig dag för småbarnsförälder med hund.Men på med regnställ och regnskyddet till vagnen och ge sej ut,och hur ser sen hunden ut efter det,och hemmet..ojojoj..katastrof..

Minstingen och jag åt,sen begav vi oss på lite "fredagshandling" i sandviken..Jösses va folk..Men kom ju sen på att herregud,barnbidrag..!
När vi kom hem hade pappan kommit hem och vi fikade lite och sen en promenad på det.När vi kom hem gjorde jag sen skinksallad och minstingen fick gröt..Mysig fredagsmat,gröt..Men hon älskar gröt.

Vi kollad på let´s dance och jag grät floder för att Willy åkte ut,nä då skämtåsido..

Idag så hade vi lördagsfrulle,mums..Juice,goa smörgåsar,kaffe och LÖRDAG..
På promenade mötte vi jakob och vi ick till smått&gott och fika,vilket underbart väder,jag vill inte vara inne.Älskar solen och älskar våren..Funderar om vi skrúlle åkt ut i skogen och grilla korv,men kom väl på att det är nog ganska blött i skogen än,får nog vänta med det någon vecka till.Typiskt också..

Vi var även och kollade på tomten igår och vi kan nog inte bygga nått hus där,herre min gud va blött det va,och hur kommer vi då att se ut på vårarna.Så det blir nog inge husbygga där inte..

Jag sa att det nog blir mycket mygg här på sommaren,sambon sa att han inte trodde det,då han pratat med grannen som sagt att det va inte så mycket mygg..
Men så frågade jag igår och då sa grannen att dom redan hade mygg..Va!!Försökte han lura mej den räven!??

Nu åter till solen och dess härliga strålar!!


Bye bye..

Igårdagens fredagshandling..

55f51a6b537ceada3da1f63a3cc9df0e.png

Kolla varifrån!

Igårdagens fredagshandling..

SAMBON??

*ler*

Fredag=blommor..är inte det härlig

7f3271dba9f4800182b4c9a1490fa623.png

Kolla varifrån!

Fredag=blommor..är inte det härligt så säg..

Fredagsmys

Minstingen

har varit hos farmor hela dag lång,och jag har saknat henne så..men självklart ska mitt barn få ha den kontakt och den möjlighet jag hade när jag var liten.att komma till mormor/farmor är en form av "frizon".Man fick baka,bada,diska och gör lite som man ville..inte som man vill men då tyckte man nog det.
Så självklart ska mina barn känna samma sak..När jag kom och skulle hämta Minstingen så lekte dom tittut och Minstingen skrattade rak ut..Då vet man att dom haft skoj..

Minstingen har alltså varit hos farmor och vad har hänt,jo hon har lärt sej att från krypställning till sitta..Va.!!snopet..har jag missat det.?.wieee mitt hjärta blöder,hur mycket kommer jag inte och missa när jag börjar jobba..vad har jag gått med på??till råga på allt så går hon från sittställning till kryp..Men snälla,det har jag också missat,som straff för att jag lämnat henne..Nå väl,nu kan hon det också..Minstingen har bråttom med det mesta..

Tonåringen va och tränade och kom för ett tag sen och kollade på lite tv,sen säger han gonatt!!!GONATT??Duschen då?Gör det imorgon säger han..Jag svimmade av för ett tag och vaknade opp ur dimman då han säger..dej lurar men lätt..Herregud,trodde grabben inte lärt sej ett sskit på 17 år..Men jag hade fel..Tack gud..tack..Sängkläder har jag mycket strika regler för,och det västa jag vet är att man lägger sej i sängen med vanliga kläder,eller lägger sej "lortig"..Då dör ja...!!!


Nu ska jag nog dö för ett par timmar,utan kläder!!

Bye bye..Men va f¤n H&M paket är glömt!!Tur det är ny dag imorgon!!inte vilken dag som helst.FREDAG=helg.

Kan ju informera om att fläckarna

78be22f9019fd1b445663a4f7e1017d8.png

Kolla varifrån!

Kan ju informera om att fläckarna försvann INTE..

Mammaträff..

utan barn vad är det?Som pannkaka utan sylt,mjukglass utan bägare.!

iaf så är det mammaträff hos H idag kl 12,trevligt md dom träffarna.har ju träffats en gång i veckan nu i snart ett år.Kul att se barnen växa och blomma ut.Men idag får jag gå dit utan minsingen som ska tillbringa sin dag hos farmor,mitt mammahjärta blöder.

Att få vakna varje morgon och känna sej lyckliga är härligt.sambon som jag älskar och inte vill mista,Tonåringen om är det underbaraste och den goaste människan på jorden,Minstingen som tar lika stor plats i mitt hjärtan som tonåringen..Sen är mitt hjärta fullt!Man vaknar och inser att man får tillbringa ytterligare en dag med dom man älskar.sambon och jag är som piff&puff,humle&dumle,knoll&tott..vi liksom hör ihop..Som ett ånglok,när jag inte orkar dra,drar han och viseversa.!ett underbart liv....ett liv som jag vill leva,som jag ska kämpa för.man måste vara rädda om varann!Rå om varann,man vet aldrig när livet tar slut..varje fredag får jag blommor,är inte det underbart.men då får ju sambon mat och matlåda av mej varje dag,tvättad tvätt och städat hem.!men det är väl också ett sett att vara mån om varann..

Nu ska vi på tur,jag och hunden..



Bye bye..  wiieee,mitt paket fråm H&M kom just..

Kom idag..

barnlyan.se

En undebart sommarsöt solhatt från kik kid..Älskar verkligen kläderna från kik kid..

Bye bye

Idag

började dagen som vanligt runt halv 6 tiden,då vaknade minstingen och va vällingsugen.halv 7 kom Tonåringen opp och vi fikade frulle..skruvade ner minstingens säng,då hon på träffats för tredje dagen ståendes opp..flinandes med hela det tomma tandköttet..

Gjorde kyckling och currysås åt Sambon som skulle jobba em,själv gick jag till Henri på kaffe..Rätt som det va var hela huset fullt..Trevligt värre må jag säga.hade den folksamlingen varit hemma hos mej,ja då hade vi suttit som packade sillar.

Gick hem runt 4 och tog med hunden på en långtur,vilket väder,underbart..Underbart är kort,såg i tidningen att solen ska försvinna till helgen..jo men man tackar..gick och gick,kom hem efter en timme..

Sen utfodrade jag minstingen med gröt och gav även tonåringen mat..

Nu gör ja det som får men att fundera om våren är så härlig som man tycker..Torkar golv efter en otroligt grusig hund.Golvtokning står på schemat varje dag i flera veckor nu.Alltså det är ju så trist,som man inte hade annat och göra.men hunden är ju även en familjemedlem så det är vackert bara att torka på det.Inte skulle jag lämna bort mina barn bara för att dom kanske stökar ner eller kanske inte gör som jag säger.

Nått som jag fundera på idag är varför vissa måste ha beröm från andra,höra vad andra tycker om dom..varför kan man inte vara nöjd med den man är?
Facebook är en sådan grej,man ska hela tiden tala om vad man gör och hur man gör.Allt är bara rosamoln..idag bajsade ja två hårda korvar en lös..Mina barn har vrålat hela dagen,men det gör inget för dom e så söta.!!Jag har 40 graders feber,men livet är underbart..
Men va fan!!
Men det värsta,jag är så tjock och ful..va fan vill dom ha för kommentar på det!??då vill man bara ha lite beröm och få höra att man är sååå snygg och fin!???Är inte så tror ni!??hur tycker ni!?Sådana människor suger otroligt mycket energi,riktiga energitjuvar,energitjuvar håller jag mej borta ifrån,får dom har i ett tidigare liv förstört mitt levene.Så hör ni inget från mej,kan ni möjligtvis vara en energitjuv..
Men man måste älska sej själv innan man kan älska någon annan.

 
Påträffades någon sekund efter jag lagt henne i sängen,den goa lilla skitungen.Nu ska jag värma lite the,torka klart golvet och vänta in tonåringen..Sambon anländer väl inatt någongång och han saknad i mitt hjärta.

Bye bye..


Morgonkaffe..

70490c9c803bae867894bd66d2fa42c9.png

Kolla varifrån!

Morgonkaffe..

Försvinner fläckarna!spännande..

-6abe392033036d3fb76afe187a21206.png

Kolla varifrån!

Försvinner fläckarna!spännande..

Hälsa på

Lilla mamma och min lillesyrra Frida,så sällan man ses,men dom saknas i mitt hjärta.men det blir nog lätt så,attt dom har sitt och jag har mitt..
Alltid lika trevligt och lika trist att fara hem,för man vet att vi inte kommer att ses på så länge..

På förmiddagen tog jag och sambon en trevlig promenad med minstingen och hunden,härliga sol,men kallt..Men att solen lyser gör så mycket..gjorde en chili concarne när vi kom hem.Lätt att värma när kvällen kommer..

Tonåringen kom hem och åt,och minstingen fick gröt.sen på med bärsele och nått ärende till butiken och en rastning av hunden.Minstingen gillar verkligen att sitta i bärsele..vilket underlättar när vi ska ut med hunden..Vilken årstid är bäst för en hundägare..?Ja det kan man ju fråga sej,om om om igen..

Nu sover iaf minstingen sen en timme tillbaka,disken  är veck och allt ihop plockat..

Ibland funderar jag,jo det är sant,jag tänker...
Dom som blogga,har dom det liv dom bloggar om,eller det liv dom sklle vilja leva??
sen en sak till,övervikt,kort hår,långhår,osminkad vilka problem,ska man inte vara nöjd över att man har ett liv!!Att man är frisk,har någon att ge kärlek till,någon att få kärlek ifrån!!??
annajansson73.blogspot.com


sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0