Våran egna lilla tomtenissa!

dsc_0344 (MMS)

Våran egna lilla tomtenissa!

men vad trött jag blir..

kollade Csi och det slutade så man måste kolla nästa vecka,sen kollade jag medium,slutade oxå så man måste kolla nästa vecka.gud vad sånt gör mej trött!!om jag nu jobbar nästa vecka,då har jag kolla 1 timme idag helt i onödan!!

Hilma och Pappa Jonas var ute och skottade snö med traktorn idag,Hilmas stora förtjusning!



När dom kom hem så hade jag gjort mat,och sen somna Hilmis.Pappa Jonas for till jobbet och jag fick trist,men så kom ett mess från mamma och Frida som ville komma på fika,Var inte igår kan jag säga.Så jag kasta ihop en kladdkaka och vispade upp den nya grädden som kommit,med smak av jordgubb!

Sen skulle dom till stallet så jag och Hilma hängde på..Hoppa i alla kläder och iväg!Hilma tycker det är så roligt med hästar..När vi sen kom hem så frågade jag hilma hur hästen gjorde,då nickade hon med huvudet..Precis som hästen gjorde!

Pappa jonas och Hilma skottade lite åt grannen idag och nu på kvällskvisten knackade det på dörren,grannen som räckte över några biiiiir till Jonas och tackade för skottningen!Nu blir han glader,som fick några bir.Tyvärr är han inte hemma och vet ju inte om det än..men jag kan lova att dom är garanterat kvar imorgon..För jag dricker inte upp dom!

Nu ska jag sova,Jonas messa och sa att han skulle blir sen,jäkligt sen så jag väntar inte uppe på han..en lugn kväll tillända,trivs att få vara ensam,och pyssla och tänka grejja och fixa och trixa!
Gonatt på er!!

Älskade unge!

dsc_0337 (MMS)

Älskade unge!

Ögonstenen ville säga nått!!

1 advent..

Tiden rusar verkligen iväg och 1 advent är här..mysiga härliga jul.ljus,bullbak,godisfix och den härliga stämmning som råder..
Jobbade förmiddag idag,vidare till Sandviken för babysim,jo det heter fortfarade babysim,nästa år blilr det minisim!Hilma älskar att bada,dom åker rutchkana och dyker från kanten..Två gånger kvar nu bara.Trist..

Inhandlade en dörrmatta till hallen så man slipper ligga på rygg varje gång man kommer utifrån,shit vad halt det blir!!Nu är det problemet ur världen!

Mannen "kollar" på film(låtandes zzzzzzzzzzzzz,hur kollar man då?)Jag vill och orkar inte tänka när jag kollar idag så jag har plockat fram datorn,som har väldigt väldigt få timmar framme nuförtiden!

Onsdag info på dagis,torsdag börjar lillhjärta vårt på inskolning..



igår kvällst skulle jag fixa och trixa med lite kort,som jag sen tänkte skicka iväg.vad händer,jo när jag väl var klar,fanns inte kontakt med serven och allt försvaann..hur less och förbenad blir man inte då?Nu blir det inga kort..på ett tag!!

Mammaledig imorgon igen efter en jobbhelg och vad ska vi hitta på mån tro?Öppna kanske eller ett och annat skoinköp,eller kanske rent av en Valbo sväng?



Trevlig advent till er alla!

dsc_0336 (MMS)

Trevlig advent till er alla!

Före efter,under tiden!

Himmel och pancakes!!

Usla mej,vad jag är sjuk dåligt på uppdateringar!Skärpning och uppsträckning!!Vi jobbar,snickrar målar och är mammaledig,ute och innelekar och öppna förskolandagar,babysim och gud vad vi har och stå i.Har till och med hunnit med ett julbord..Gott!Furuviksbrygga kan jag verkligen rekomendera!!idag ska vi på tomtesmyg,härligt nu när det är snö också!
lite bilder kanske!?














Bästaste!

dsc_0322-1 (MMS)

Bästaste!

Älskar!

dsc_0295 (MMS)

Älskar!

Minstingens rum!!

dsc_0304 (MMS)

Minstingens rum!!

1.Måste ha var sak på sin plats i kylen,mj...

1.Måste ha var sak på sin plats i kylen,mjölk och grädde odyl på översta hyllan!Frukost saker på andra osv! 2.Kläderna som ligger i byrån och i garderoben ska vara vikta åt samma håll,snyggt och prydligt! 3.Hatar kylskåpsmagneter,huga!Hemska tanke! 4.Har vitt/ljust hår under armarna!:-) 5.Gnisslar sjukt med tänder nattetid,har en sexig bettskena.Tänderna är jag otroligt rädd om.Dels för att tandläkarbesök är dyrt,och så vill man ju ha ett vitt fräscht leende!Så tänderna sköter ja som ett barn! 6.Kommer aldrig att skaffa katt! 7.Fotfobi,hatar fötter och tår!

Ska skriva 7 saker om mej som ni kanske in...

Ska skriva 7 saker om mej som ni kanske inte visste,varför ska jag skriva sen när jag kommer hem!Håll i hatten,nu kör vi!

Sitter på jobbet och planerar kök!

dsc_0302 (MMS)

Sitter på jobbet och planerar kök!

Mitt i mammaledigheten tar jag och klämmer...

Mitt i mammaledigheten tar jag och klämmer in en jobbhelg!Hur blir det med babysimmet på söndag!Jo,jag missar det!S#it oxå!

Just ja!den svarta panelen till hallen har...

images-2 (MMS)

Just ja!den svarta panelen till hallen har kommit!I helgen nlir det snickra,sätta tak!Golvet la ju mannen när jag var till Ullared!Skönt och få hallen klar,ska bara hitta innerdörrar som båda gillar!

BusHilma och jag har varit i Sandviken och...

dsc_0300 (MMS)

BusHilma och jag har varit i Sandviken och kollat på spöken,monster och myst!Härligt med alla eldar i höstmörkret!

Hoppas vi får hämta Minstingens nya rosa b...

izikidisofix_23 (MMS)

Hoppas vi får hämta Minstingens nya rosa bilstol imorgon!

Nyaste inköpet!rumslampa!

dsc_0296 (MMS)

Nyaste inköpet!rumslampa!

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0