Gjorde ett inköp på "byn" till Hilmis!!Int...

dsc_0955 (MMS)

Gjorde ett inköp på "byn" till Hilmis!!Inte så flickig,men pappan blir stolt!

Ni som känner mej vet ju hur velig jag är ...

dsc_0952 (MMS)

Ni som känner mej vet ju hur velig jag är när jag ska köpa nått!så efter mycket om och men,blev det en grön pop overall!

Nu vet ja inte om det var tillfällighet el...

Nu vet ja inte om det var tillfällighet eller Natusan bedtime som gjorde det!Men alla barnen sov hela natten!Om det nu va ren tillfällighet så måste ni köpa ändå,för det luktar ljuvligt!!Torrbollen Esther blev en riktig mjukis av Natusan bedtime oil!

Buzzar dessa från natusan!bedtime bath och...

dsc_0951 (MMS)

Buzzar dessa från natusan!bedtime bath och bedtime oil!

Nu är Hilmis säng på plats:-)

dsc_0949 (MMS)

Nu är Hilmis säng på plats:-)

Nu är snart prinssesans säng färdigmålad!!

dsc_0946 (MMS)

Nu är snart prinssesans säng färdigmålad!!

Tänka sej att Hilmas vagn fick bäst i test...

dsc_0926-1 (MMS)

Tänka sej att Hilmas vagn fick bäst i test i arbetarbladet!Nått vi lyckats med:-):-)

Tjockis..

Nutrilett,Xtravaganza,Viktväktarna,Lchf,Gi listan kan göras lång..Men nu äre dax iallafall,less att se ut som en strandad knubbsäl..

Idag vart det bad i Avesta,mysigt badhus,riktigt härligt att åka dit.Hilma den lilla fisken,trivdes som vanligt..Tvillingarna mös på rätt mycket dom också,så det blir väl två fiskar til!!

Iveckan ska hemma gymmet monteras upp och funderar på en roddmaskin eller ett gåband..?!!

Nu natti 

Skulle bara vilja sova en liten liten lite...

winter_sky (MMS)

Skulle bara vilja sova en liten liten liten liten liten natt!

Trött

Trött,trött,trött..Efter en massa nätter av snor,host och knöl och bök är jag nu skittrött..både fysik och psykiskt..Man kommer liksom inte iväg på nått,man orkar bara inte.Massor av måsten som man inte hinner med,massor av saker som skulle gjorts som blir liggandes,men jag är rik,rik på kärlek till mina barn!Men ibland känner man sej otroligt ensam,vi lever just nu verkligen två helt olika liv..

Sömnbrist,höstmörker,skithår och blek kan få en hamna långt under vatten ytan..Kan ibland bara vilja slå igen dörren,hoppa på den vita springaren och rida bort mot horisonten!Men så gör man inte och har jag kämpat hela mitt liv,är det bara att fortsätta kämpa,bättre dagar kommer..

Lite mer personliga saker har också hänt,som jag inte vill gå ut med här,men en stor del av mitt hjärta dog..Stora tårar kom ner för min kinder,har massor av tårar som bränner i bröstet och vill komma ut!!Hoppas bara att det blir bättre,för min skull!!

71 dagar till jul,jo man tackar..

Polly

köpte och testade polly rocks och jag gillade dom,riktigt goda..
Dom svarta smakade precis som lakrispuck,MUMS..

Gonatt..

Kappahl

har ju öppnat webbshop,det gillas..Tycker dom har rätt fina barnkläder..Kappahl.se

Lika så,lagerhaus,handlade alltid där när det fanns i kupolen.Nu finns det webbshop,gillar det med webbshopar lite!!

Två



Två bäbisar,ger en dubbelt med kärlek!!


tack gud,för att vi fick dessa goa juveler..Visst fasiken är det jobbigt vissa daga,men tänk så mycket kärlek dom ger..dubbelt upp!!Man kan vara så less,så trött så tittar dom på en och skrattar..Kärlek,energi är vad dom ger!!

Kusinerna

Grötätarna



100% in,92% ut!!



Götta!!

Kärlek

Hilma



Mitt ljus,mitt liv!!

Pop


Har ju en sådan till Esther,som Hilma hade..Nu vill jag ha en till Gotte oxå,men varför bara mörkblå??

Algot och Hilma

Esther..



S som i semester..

men det är inte något som jag tagit precis,men man skulle gärna kunna tro det..
Men har haft häcken full,nästan hela vägen upp också!!men dagarna är full med aktiviteter som Bvc,Mvc,fotograferingar,handling och gud vet allt om ska falla på min lott!!

Men nu har jag dragit lite i handbromsen och nu ska det tas lugnt någon dag,eller kanskae nån timme iallafall!!

Söndagen fick vi bäbisfrämmande och det var hur mysigt som helst,har mina bäbisar varit så små!??
Vi kastade ihop lite kvällis och bjussa på,nått så simpelt som köttfärssås,men det är ju mat deet med!!


Kusinbus..



Nya tillskottet,en go lite Vincent,så bedårande söt..




Kram på max..


Puss och hejdå!!

Måndag hade jag tid,eller jag och jag!!Barnen hade tid på bvc,alla tre..
Algot har en matchvikt på 7340 och var 67 lång,stora goa killen!!Vi har ju börjat med smakisar nu,och Algot älskar gröt,riktit götta..Esther hon tuggar maten,som det var en bit fläskkorv och rotmos hon fick!Esther vägde in sej på6760 och är 62,2 lång..Hilma skrek som jag stuckit kniven i henne,skulle INTE väga sej,och absolut INTE kolla längden!!
    kom då,toffelrackare ska jag mumsa på dej!

Tisdags var det fotografering  på öppna förskolan,toppen eftersom man inte knäpper längre på dagis,där knäpper man bara gruppbilder.Sagt och gjort knata ner men barnen,men när det väl var våran tur var Algot så trötter,och tyckte nog att fotografering var överskattat,så det blev bara kort på Hilma..Men det gör inte så mycket eftersom vi ska till sandviken till brobergsfoto och visa upp våra skatter!!

Dante ja,har det nog helt underbart hos en underbar tjej,och hennes sambo..Vi pratar varannan dag och han har det så bra,nu ville hon låna honom över helgen och det tycker jag lät fint!Älskar verkligen min hund,men tiden finns inte,inte den tiden jag skulle vilja ge han,så får jag ständigt dras med det dåliga samvetet..Att ha ett liv med korta promenader och en dag på lina ute,är inget hundliv..!!
Då kan man lika gärna vara utan hund tycker då jag!

Vi har ju varit i Norge,trevligt..Tack Erik,Johnna och Linnea för att vi fick komma!

Hilma är så roligt,varje kväll när hon ska duscha,ska kinin på..(bikini)







Kom här nu brudar,ska vi kramas!!

Imorgon är det öppna och sen på kvällen tänkte jag sola lite,har ju öpnnat solarie här i byn..Passar ju men blek fan som mej precis!!






 

Förbannade jävla skitdator!!

dsc_0921 (MMS)

Förbannade jävla skitdator!!

Korten är i ramarna,nu ska dom rackarna på...

dsc_0914 (MMS)

Korten är i ramarna,nu ska dom rackarna på väggen oxå!

Mannen..

i huset är oerhört hjälpsam,och utan honom hade jag aldrig orkat kan jag säga.

Han jobbar hela dagarna kommer hem och hjälper mej massssor,vi gör mycket tillsammans.Gör jag mat,så dukar han och Hilma.Om jag dukar av tar han alla barnen och badar med eller går ut med alla..När dom små liven sover så hjälps vi åt med det som ska göras,så han sitter inte bara på röven och väntar på sängdax..Om jag håller p med tvätt kan han koka lite te och hur gulligt är inte det!!Uppskattas mycket i mitt hjärta!!

Idag fyller våra skatter 4 månader,4 månader..Tider har rusat förbi och jag älskar varje sekund jag får vara med mina underbara barn..Joel,Hilma.Esther och Algot är mina skatter mitt allt!!





Åt hon makarnoner damen idag månne!????

Inatt vakna den här busen först halv tolv,...

dsc_0894 (MMS)

Inatt vakna den här busen först halv tolv,sen halv tre!då ville han inte äta utan bara skratta:-):-)Efter ett tag somnade han om,klockan sex vaknade Esther!!

En tvillingsmammasdag (och natt)

Dagarna börja runt fem halv sex,ibland kan jag lura Algot att sova en stund till tack vare nappen,men det är inte lång stund.

Vi kliver upp och Algot äter ytters lite,han har väl sovit klart bara,morgonpigg kille!Vi kolla lite tv och runt halv sju kommer Hilma,vi myser lite och sen vakna Esther och vill mumsa lite!
Sen är det full huggning,frullen ska fram och kaffet ska kokas,frullen ska ätas och plockas bort.Sen ska tre barn tvättas från nattkissblöjor,kläs på,och sen ska mammma göra sej klar,sängarna ska bäddas och sen ska tre skitungar ner i vagnen för då väntar dagis för Hilma.(9,00)

När vi lämnat Hilma på dagis,bär det av hemåt för då är Algot hungrig,eftersom han inte åt så mycket på morgonen,har försökt att ge innan dagis,men han vill inte ha då!
När Algot ätit busar vi lite och sen på med kläder och ut,för då ska hunden rastas,gör en vända till butiken samtidigt..När vi gjort det då är det hemåt,för då är Esther hungrig..När Esther ätit,så gör jag lite hemmasysslor,förbereder kvällsmaten(underlätter för oss alla),dammsuger,myser med busungarna)grejjar med tvätt,det som ska göras görs..Försöker väl hinna äta lite,sen klockan två ska lillskruttan hämtas,försöker ge tvillingarna mat innan,så vi kan uppsöka lekparken när jag hämtar henne,eller bara för att kunna ge Hilma tid när hon kommer hem!!

Runt tre äter vi lite mellis och ger Tvillingarna banan eller gröt som smakisar,sen klockan fyra kommer pappan hem,då höjs tempot ytterligare.Hilma vill busa lite,prata och berätta om dagen!Vi dricker lite kaffe och sen börjar jag med kvällsmaten och tvillingarna vill äta dom oxå.Vi äter och sen ska det plockas undan och bollibompa börjar,vi försöker vara klara då så vi kan titta tillsammans med Hilma..När det är slut så ska det badas och tvättas och på med pjyamas på tre..runt 7 halv åtta så vill Algot äta en slurk för då är han trötter,och någon av oss tar Hilma till sängs för att läsa en bok..Just nu är det Halvanböckerna som gäller..

Esther är lite mer en kvällis och är vaken till nio iaf,då hon äter och somnar för natten..Algot somnar så tidigt så han vaknar någongång mellan tolv och två..Men när Esther somnat,så har ju man resten kvar..Sånt som man inte hinner om dagarna..Nu har jag vikt tvätt och lagt i ny maskin.Men jag brukar stryka kanske plocka ur diskmaskin,eller ja,det finnns massor att göra!Runt tio,elva brukar jag vara klar,då stupar jag i säng och väntar in Algot,så rullar nästa dag på,i samma tempo!!

Nu är ju inte alla dagar lika,eftersom vi besöker Öppn ibland eller så gör vu något annat!!Men i det stora så ser en dag ut så här!!

Idag har jg iaf hunnit fått in korten i ramar,imorgon ska dom snickras upp..Äntligen..!!








Nu vakar knorrhanen,så nu säger jag natti på er!!

Trolldegsrecept

Trolldeg



2 dl  hett vatten
4 dl mjöl
2 dl salt
2 msk olja
Alun finns på apotek eller citronsyra,men det kan uteslutas..Mest för hållbarheten..
ev karamellfärg

Blanda varmt vatten och salt. Tillsätt vetemjölet lite i taget. Blanda degen tills den är smidig.Färga med karrafärg!! 

- Grädda figurerna i 125° varm ugn. Stora figurer tio timmar; små figurer 4-5 timmar. Måla dem med vattenfärg och lacka

Mellisfika hos familjen Nornholm :-D

dsc_0913 (MMS)

Mellisfika hos familjen Nornholm :-D

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0