Gulligt av mej..

När jag har eftermiddagrna lagar jag mat till mina..
Men så gulligt av mej..Man ska vara mån om dom man älskar..
Eller man ska vara om sej och kring sej,för att få nått på sej och i sej..!!

Tack Willys

För att du är rädd om mina pengar!

Det bästa till mina barn..

Proderm Sunscreen Mousse Spf 20
Proderm Sunscreen Mousse  Testvinnare är ett svenskt patenterat solskydd i mousseform, som är lättapplicerad och som sjunker in i huden extremt snabbt. Den är inte kletig över huvud taget och lämnar en matt yta på huden. Detta gör att du lätt kan återapplicera solskydd direkt på stranden eller precis innan du klär på dig. Moussen har både UVA- och UVB-skydd och tål både ett bad och att du torkar dig efteråt. Proderm tar hem vinsten genom att vara prisvärd, effektiv och behaglig på kroppen.
+ Lättapplicerad, klippfri, UVA & UVB-skydd, vattenfast, mycket prisvärd − Det kommer för mycket mousse ur flaskan om man är oförsiktig
 

Lördag

i lördags for vi till Högbo,hade egentligen andra saker att göra,men solen sken och barnen var på riktigt bushumör så vi packade och stack till sandviken för att kolla på djuren och busa av oss lite..
Så fint i högbo trots att dom håller på att fixa till där..
Vi avslutade dagen med ett dopp..Var varmt i strandkanten..När vi skulle hem kom det massor av Corvetter,Algot var i himmelriket..
 
När vi kom hem satte vi potatis,sallad,morötter och lök.Barnen fick måla virket till min hylla som jag snickade ihop sen..
 
söndagskväller blev Algot varm så varm och var så febrig på natten så har yrade och sånt gillar inte jag.Men han ropade mest efter ia(Hilma) och efter saft..Men det är ju skönt att han drack iallafall,klädde av han och öppnade fönstret..
Han sov hela dagen där på,då menar jag hela dagen,svetten rann på han när han låg där och sov.Min fina solstråle..
Igår var han mycket piggare och idag är han friskis..Tack snälla att det över så fort..
 
Är det bara jag som känner vissa dagar att man inte orkar ta tag i vissa saker,orkar inte dammsuga,torka golvet eller vika tvätt..
 
Varför är allt så rosa på fecebook,alla bara skriver bra saker liksom "pratar" med varann vi facebook,varför måste man visa allla allt man ska göra eller gör?vad är det brist på?Pratar man inte hemma?varför tar man inte vissa saker hemma?Vad är det vi vill bevisa?
Hur gjorde vi för 10 åren när vi inte kunde visa alla 459 vännerna vad vi åt,vilken vi älskar,vad man har för flott hotell rum,vart den dyra resan går,vad man köpt för dyra byxor,hur mycket vikt man gått ner,varför visar man inte den billiga tröjan man köpt,eller att man gått UPP i vikt??Att man bor på ett sunkigt hotell rum?
Nä allt är så fint,fluffigt och "rosa"..
 
 
 

Hyllan är klar..

I går började jag snickra en hylla,barnen måla,jag snickra,skruva,måtta och såga..
Jo,jag blev nöjd..

Morsdag

Tack snälla fina älskade barn,älskar att få äran att vara eran mamma.
Visste inte att ni kunde köpa så fin present..

Lycka

Är när världens bästa pappa bjussar på en åktur..

Ullared

Härliga sol,fynd och älskade vänner..

 

Gå gå gå

Dessa steg får räcka för idag,godnatt..

Mary Kay

Någon eller några som är intresserade av att prova på lite hudvård!?
Jag säljer och rekomenderar verkligen Mary Kay,helt suveräna och bra produkter som man kan jämföra med Kanebo,men har apotekspriser.
Jag själv är stor konsument av hudkrämer och ansiktstvätt och måste säga att drygare ansiktstvätt och ansiktskräm finns inte.
Jag har haft mina två produkter i 5 månader och än är dom inte slut..Nu anväder jag inget annat än mary Kay för jag är så nöjd,och vill berkligen att alla ska känna sej lika nöjd,för finns det något så trist som att stå där i affären och grubbla och fundera,den där foundation då,eller den där hudkrämen,undrar om den är bra..!?
 
Så vill ni får ni komma eller så kommer jag till er och ni får prova och smörja och måla,inget som helt köptvång.Kan det bli bättre!?Att få prova gratis utan att behöva köpa..Kan vara n rolig kväll fullt med skratt och gott fika,samtigt få prova våra bra produkter gratis..
 
Inget är testa på djur utan på oss människor..
 
 
 
 
 

Jag gjorde det..

Jag gjorde det,jag klarade av att jobba natthelgen och jag överlevde..jag kan inte förstå att jag en gång gillade att jobba nätter,nu är nätterna ett döskalleskift..
Men jag klarade av natthelgen och nu är det ingen mer natthelg innan semestern.Tack för den..
 
I helgen har vi grejat ute,ska flyttat jordgubbslandet,så vi får plats med en lekstuga och fixat till landet så potatisen ska få dyka ner.
Jag började måla om på altan,från bajsbrunt till vitt,blir så fint..Ljust och fint..
 
Snart ska jag hämta hem mina fina älskade juveler,visst vissa dagar kan man få mer än spader på hela bunten,men så mycket dom ger.Jag skrattar så mycket för det är så mycket tok som kommer ur dom där munnarna.Vissa dagar är dom som hund och katt alla tre,bråkar om allt,ska ha samma saker,rivs och slåss.Alla ska ha sin vilja igenom.
Men dom bra dagarna väger över,helt underbart att få följa dessa tre skatter.Så mycket glädje.Framtiden är spännande..
 
Hur gamla kan barn vara när man döper dom.?Ångrar lite nu att inte tvillingarna är döpta.Opps där har vi gjort bort oss..
 
 
Så var det semestern,vad ska man hitta på?
Funderade ett tag på att hyra stuga i smögen!Men är helt klart öppen för andra förslag,någon som har någon ide.
En sak är säker,jag tänker inte gå hemma en hel semester,jag gör det inte.
Men till Furuvik ska vi,för Hilma ska se Sean Banan..
Leksand blir det också..
 
Nu ska jag ut på tur me den fyrbenta,hämta mina barn och njuta av att vara ledig..
 
.
 
 
 
 

Stor och liten

Gulligt va..stor och liten..

Fredag,natt på jobbet..

Förra veckan var Jonas syrra och hennes fina Linnea hemma på besök.Hilma såg man inte röken av på flera dagar,hon skulle sova med Faster och Linnea i fem veckor..
Nu var dom på besök i nästan en vecka så fem veckor blir svårt.Men hon gillar verkligen sin Faster..
Det var massor som hände den veckan,kräksjuka barn och man,bus med Faster och Linnea,besök av gammelfarmor,bad i Avesta,började måla altanen;Valbo,storhandling och Valbo igen..
Tur man var långledig.
 
Långledig är man inte nu kan jag meddela,har natthelg.Hur ska detta gå??Var himla längesen vi gjorde en natthelg,brukar bara göra söndag natt.Nu gör vi tre..Spännande om  man överlever.
 
Måste överleva,för på fredag åker vi på en tripp neråt i landet..
 
När Johanna var hemma sydde jag två mössor.En till söta Linnea och en till bebisen,tyckte det såg så gulligt ut när dom låg på bordet..
 
Mina söta ungar som ville inta frukosten i Hello Kittytältet,blev ganska varmt och trångt men mysigt hade vi,älskar lediga dagar med mina fina barn..
 
Idag for vi till Gävle och köpte en cykel till Hilmis,sen handlade vi och for hem för att äta lunchen ute.Mellisen åt vi ute och kvällsmaten,vilken härlig tid,vad skönt att äta ute.
Visst är det något speciellt när  man får fika och äta ute,visst blir maten mycket godare då??!!
Det tycker jag och det tycker nog barnen också för faten var tomma.
Vi åt söndagsmat på en fredag,var så sugen på kalops så kalops fick det bli..
 
Stegtävlingen går framåt,har fullt sjå att komma ihåg den på morgonen,men har haft ganska lätt att få ihop steg med några Valbovändor,och trädgårdspyssel..
Men känner mej stressad över stegen när vi har em,men det är ju inte hela världen om man inte får ihop några heller..
Det betyder inte döden precis..
Men sån är jag..
 
Nu är klockan i allafall två och snart snart kväller..Snart..
 
 
 
 
 
 

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0