Onsdag!!

Igår var det tillväxt Ul på schema och det gick bra..Dom hade vuxit båda två och dom får ligga kvar imagen..
hade procenten mellan dom vuxit att den ena blivit mycket större än den andra,så hade dom tagit ut dom små liven..men nu sitter vi här och dom ligger kvar..

Killen vägde 1700 nånting,och flickan 1500 nånting..

Innan vi for hemöver för tt hämta skatten på dagis,svängde vi in på Oves för att kolla trädgårdsmöbler,men där fanns absolut ingenting som föll oss på läppen..

När vi kom hem gjorde jag fika och Jonas hämta Skruttan på dagis,sen satt vi ute och fika..Mysigt..
Vi krattade och grejjade,fejjade och rev bort en massa skit,kapa bort lite stubbar och nu är det bara resten kvar då..

Idag så är Joel hemma från praktiken,då handledaren är på kurs..Så till Hilmas stora lycka har han gjort oss sällskap hela f.m..Vilken tur hon är ledig idag..Skulle vilja ha henne hemma varje dag,det är så skoj,hon ger en så mycket glädje..Vår glädjespridare.Men nog har hon lite trotsdagar oxå,det kan jag lova.Men det är som det som det ska vara det.Men hon vill säkert inte gå hemma med mej hela dagarna kan jag tänka,då hon verkligen trivs på dagis.Så hon får gå sin 15 timmar i veckan,men snart är det sommar och då får hon vara hemma..

Så fort Hilma vaknar nu ska vi åka och köpa en hemlis till våran älskade man/pappa,Bara för att han är den bästa som finns och för att han alltid finns för oss..Jag vet att han kommer att bli så glad,men han är på kurs hela dagen idag 8-17,så i kväll när han kommer hem ska han få den..






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0