"#¤&%&&%/()))) jädrans skit..

hade ju skrivit så mycket och så skulle jag ladda upp kort,då försvinner allt..
Men så jävla less man blir..
Så vad tusan skrev jag då?
Skrev att jag kanske skulle börja blogga,men Laptopen är ju så seg och dum så man tappar ju humöret bara man ser den rackaren..
Nu blev jag bara mer less och skulle lätt kunna göra ett karateslag över hela datorn så den går mittitur,men nu kan jag inte karate så jag förmodar jag bara jag får ont,så jag hoppar över slaget och försöker mej på en blogg,ett inlägg..
 
Fika med Päronet på Hasses på fredagen,sen gjorde vi Hofors,kolla lite affärer,handla lite och avslutades med Tacos som hos 79% av sveriges befolkning.
Lite fredagsmys,men Hilma somnade innan ens myset började..
 
Lördagen var det ju så fint väder,trodde vi ja.Jonas och ungarna gick ut före mej,och jag tyckte det var så härligt väder så jag gjorde fika som vi skulle fika ute..Jag frös,Jonas frös,ungarna frös,så vi gick in och fika..På kvällen kom Sofia och Emil för att kolla Mello mumsa chirre,lärre och gotta.Men Mello,vart är vi p väg,jösses man skäms vissa gånger..Men titta och gnälla måste man,det hör till..Supertrevligt med dom bästa..
 
Idag har det varit så fint väder,riktigt härligt väder så bara ut och tanka upp kroppen på seratonin.Depåerna på seratonin är tomma,slut,puts väck..Vi packade väskan med fika,korv och ved for upp till sjön för att kolla när dom åkte med bilar/hojar där.En härlig dag..Ebba kom för att klippa luggen,ja nu kom hon inte själv utan pappa Emil var ju med.
Ebba blev så nöjd,gulliga söta Ebba.
Esther och Algot blev så avis när Ebba satt där och fick luggen klippt,så när Ebba var klar,Hilma var klar satte jag Algot i stolen,på med capen blötte håret kamma lite låtsades att jag klippte.Gjorde likaså med Esther,men gissa vad nöjda dom blev.Algot tog sej på huvudet och sa hår flera gånger,tyckte nog själv han blev skitsnygg.
Vad lätt det är när barn är lättlurade,så länge det håller i sej..
 
Tack snälla för att jag/vi fick tvillingar,tack för att vi fått berika vårat liv med dessa underbara ungar..
Jag är så rik på mina barn,jag är så tacksam att jag fick chansen att få dessa två underbara ungar.Att vi fick den gåvan,den underbara gåva som inte alla får.Att se dom två leka,busa,kramas,slåss,bråka är en underbar känsla.Dom två är mina,mina fina tvillingar.
Trots att dom är som hund och katt,är dom så fina mot varann.Kramas och är så mån mot varann,som nu när vi var till BVC,skulle dom ta spruta.Esther tog den först,sen när hon såg attt Algot skulle få en spruta så grät hon,precis som att hon grät för hans skull.Nu Algot kommer det attt göra ont.
Esther kommer att eröva världen med sitt humör,med sina glada ögon och sitt gulliga skratt.
Otroligt bestämd tjej,kan ALLT,bre sin smörgås,klä på sej,klä av sej,hälla i sin mjölk,skala sin banan,skära sin ost.ALLT..
Algot behöver inte göra allt,för det gör tjejerna åt han.
Esther hjälper han med strumporna,Hilma hjälper han med resten,hon är som en liten mamma.Algot,ska jag hjälpa dej med kläderna?Esther ska jag mata dej,ska jag dra dej i pulkan Esther.
Algot går på hårdträning nu,så vi har kommit en bit på vägen,han drar i allafall upp strumporna,men stoppar inte in tårna,det hjälper Esther han med..
Han kommer att få all hjälp han behöver och lite till av dom där tjejerna.
Får dom göra allt åt han,tills den dagen han träffar en tjejoch hon får ta över..
Nej då,jag har lyckats ganska bra med Joel,han är ju ganska självständig.Så nog ska vi göra en man av Algot också.
Han ska bli tjejernas ögonsten,han ska bli kock,charmigaste tvättaren,bästa strykaren,gulligaste diskaren och den hetaste städaren..
Hilma hon är som en vän,man har så mycket sällskap av henne,hon pratar och berättar,vill kramas och är så underbart rolig.
Joel är en toppenunge från allra första dagen.Nu är han en man som jobbar och sliter,tjänar finfina pengar,lagar mat och tvättar,betalar räkningar och spar pengar..Jag är nöjd med det jag åstakommit,än så länge iallafall..
 
Samtalet jag väntat på kom nästan nyss..Ullared bokat..Älskar Ullared..
 
Är så nöjd med min nya fina pulsklocka,underbara klocka,tack för att du är min vän.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0