Glömt något??

Mmm att blogga är svaret,men det är ju så mycket att göra när det är semester och så mycket som ska hinnas med.Härliga sommar,försvinn ALDRIG,stanna för evigt!!

Iallafall har vi varit till Kolmården nannat på hotell och badat i hotell pool och mumsat frulle!Kan det bli bättre!??Vädret då i slut tampen på Kolis,för då regnade det och det var ju mindre kul,men egentligen gör inte det något för Minstingen var trött och vi skulle ändå fara hemöver,mot hotellet..Vi kollade på djur,bamses värld,och delfiner,sälar och massor av andra djur..



Minstingen ska ju helst gå hela tiden,själv och det tar ju GANSKA lång tid,det går ju inte undan precis för hon vill gärna avvika och gå åt ett helt annat håll än dit vi ska,så lite sura miner från fröken då hon fick åka vagn,men insåg nog snabbt att det var ganska skönt.

Innan hemfärd på söndagen så var vi in på ett köpcentra och kolla lite,inköp av lite kläder till Minstingen på Name it och ett par skor på Vincent shoes.Sen bar det av hemåt,borta bra men hemma bäst är inte sant,ville inte hem!!
Men men nu bor vi där vi bor och så blev det..

Sen vill jag säga suck och dubbelsuck om vissa saker..Man blir sjuk less och besviken över vissa och deras sätt,men man ska inte lägga energi på människor som kör över andra,och bara bryr sej om sej själv,så jag skiter i det..

Gårdagen bestod av tvätt och strykning och huga vad trist,men skönt när det är klart..
Imorse ringde brorsan min och ville komma över på kaffe,trots att det egentligen inte är närmsta vägen,men självklart är han välkommen.Vi kokade kaffe och han hade världens godaste frukostmackor med sej!!Vi fikade och gick ut och gungade och åkte kana..Sen tog vi en prommis och kollade över vyerna lite..Nu har dom nyss farit hem och jag ska nog baka lite kladdkakemuffins,då resten av familjen sover middag!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0