Tisdag..

Tog om sagt tjuren vid hornen och stack till Sandviken och handla..Så nu är kylen full igen och vi slipper koka soppa på en spik,men när detta toppenväder är vill man ju inte ens tänka mat och inte ens handla mat.men äta måste man och nu var det knapert i skåpen.Man vill ju bra ligga på stranden och lapa sol..Det är så härligt och se alla glada barn och vuxna också när det är sommar,men barnen på stranden,ögonen tindra och det plaskas och leks i vattnet,kan ett barn bli lyckligare..Vilken frihet att bara få vara och springa omkring,fika lite och sen iväg igen på äventyr..






Minstingen älskar verkligen och bada,hon plaskar och plaskar..Springer eller nja hon gå runt naken och kollar och myser i sitt soltält..leker lite och mumsar på kex eller russin..Härliga sommar du är så välkommen..Idag blev det ett kvällsdopp efter maten som bestod att köttfärsbiffar med soltorkade tomater,champinjonsås..Minstingen mumsade i sej med god aptit..Det var mycket folk och bada trots att det var kväller,och mörk på himmlen..När vi var på väg upp,kom det en liten liten dusch regn,men sen inget mer..När kommer ovädret??

Imorgon är det besiktning av huset och lite mått som ska tas,nytt kök ska beställas och lite annat smått och gott..Så var det dopet som ska kollas över att vi har allt,och att allt är klart..Servetter ska inhandlas,och ljus..Tänkte fara till Valbo idag men nja,för varmt,vi tar det när "ovädret"drar in..

Nyss ätit jordgubbar med Sambon som stack iväg och skulle kolla nått på lastbilen,vad det nu var..!??Lyssnade inte riktigt på vad han sa,för jag kollar på Ghost Whisper..

Bye bye..


Kommentarer
Susanne

Hej Sarah!

jag läser din blogg nästan varje dag, gillar det du skriver- jättefina bilder- och gud så söt hon är din lilla skatt! Kramar från Susane

2010-07-15 @ 18:17:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0