Sista..

sista lediga dagen,och det känns faktiskt bra.Hilma får det så bra hemma med sin pappa!Hon får göra lite annat än när hon är hemma med mej!
Igår var det sista april och och vi hade Tonåringens pappa på matbesök,vi gjorde Fransk potatissallad och grilla kött.Sen gick jag och Sambon,hunden och Minstingen till kasen och kolla..hjälpte en dam som hittat en lös hund,inte lös i magen utan den sprang löst att hitta hem!klapp på axeln till oss..Tack!!minstingen älsade verkligen att kolla på kasen,hon skratta och tjoa!!
Men jösses vad kallt det var,så efter en timme gick vi hem missade så klart fyrverkerierna. Vi kollade på en film istället.!!

Sambon for ju in till sandviken med våran bil som skulle på service igår morse kl 07.00,sen tänkte han cykla hem!Men HALLÅ,älskade vän..klart vi kommer och hämtar han,sagt och gjort packade in Minstingen i skruttbilen,som jag HATAR,och for in mot Sandviken.Hämtade upp Sambon och väntade på Sambons vän att han skulle skulle på brandstation så vi kunde åka till Marran för lite frulle..Sen for vi hem för idag skulle han komma..mörkret själv!!Sambon skulle iväg med sina företagspapper och skjutsa hem sin vän i skruttbilen..Tack gode gud att det som händer nu inte händer mej och Minstingen när vi susade in mot Sandviken på morgonen!!Då vet jag inte vad jag gjort.Skruttbilen går sönder,några remmar går av och slår även av några kablar!!Men tur i oturen så hade dom inte kommit så långt..

Oturen med bilen var inte enda oturen igår,när vi skulle går till kasen så ser vi att objektivet till kameran har fastnat i ett läge och går inte och rubba..Så det blir morgondagens projekt..Åka in och kolla upp det och köpa hundfood när vi ändå är där..

Sen kom han,vårat mörker,vi som hade det så rent och fint och inte nårgra hundhår,inge grus,det luktade frächt i lägenheten och Hilmas kläder var rena hela dagen..Annars när hon kryper runt så ser hennes byxor ut som hon krypit ute..Men nu var det slut på semestern,åter med dammsugning,golvtorkning och dammning..Men har vi skaffat han så får vi stå ut..så är det..

Minstingen blev 8 månader igår!!Grattis vårat hjärta!!men HJÄLP vad tar tiden vägen..Den springer verkligen fram,imorgon när vi vaknar kanske det är hennes student dag..Nej så fort går det då inte,men imorgon när jag vaknar är det jobb som gäller..

Idag har vi varit ute,när det varit uppehåll,annars har vi varit inne och lek,men gud så trist att vara inne,är verkligen inte någon innemänniska..Gud va trökit!!

Grötdax..

Byebye



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0