Helgen!!

beståd av mys för hela slanten!!Hilma och jah packade på fredag förmiddagen medns pappan jobbade.När han kom hem,grejjade vi det sista och checkade av allt med Joel sen stack vi iväg mot Västerås och mys!!Att sova på hotell är helt underbart skönt,hotllfrulle,sköna sängar och man kan bara koppla av!!

När vi kom ner så gick vi på stan lite och kollade,gick och åt och sen gick vi tillbaka till hotellet,,Där upptäckte hilma att de fanns badkar,så självklart blev det ett kvällsbad..

Lördagen började med hotellfrulle..MUMS så gott och sen gick vi ut och shoppade lite,letade present åt Thea som fyllde två..

söndag och hemfärs,trist men borta bra,hemma bäst!När vi kom hem så packde vi upp och sen begav oss på 2 års kalas..Där blev det bus på hög nivå,gud så dom lekte och stojja..en trött Hilma som somna den kvällen!

Jag kan verkligen bli galen på lillfian ibland,det ska klättrs på allt,på stolarna och dom ska skjutas runt i hela köket,det ska klättras upp på vardagsrumsbordet och det ska klättras på köksbänkarna..Hur orkar dom klättra överallt och framför allt,hur hinner dom!??Allt är gjort på en blink..


Idag har vi vart till Mvc för lite info och fått tider för läkarbesök och det i massor,extra ultaljudstider och till Mvc varannan vecka!!Nog får jag och göra minsann..
Skoj att lyssna på dom små liven!Jonas for till jobbet och jag ska hämta skönheten på dagis!

Tänkte hälsa på mamma,messade igår,inget svar,inte today heller så hon vill väl inte ha nått besök då.Var så trött på ögat igår,tänkte hitta på nått annars somnade jag väl ståeende,men vi åkte bob istället och blir väl likaså idag..
Hilma älskar att  vara ute och det är man tacksam över,för det finns inget bättre än att vara ute.Igår tog vi bort det eländiga granriset som vi haft ute och plockade in belysingen oxå när vi ändå höll på!!

Imorgon jobbas det eftermiddag och då får man sova något länge än halv 5,det tackar vi för..




Världens bästa!!

Kärlek!!






Det va lite blider från helgen!!
Nu ska jag till dagis som sagt!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0