Sköna söndag!!

Mycket har hänt och mycket har skett!!

Vi for och bada med familjen Berg/Granlund i Avesta..på Metropoolen,men ojojoj så trevligt ställe,barnen älskade att bada där..Vi vuxna oxå!Kan säga att det var inte sista gången jag var dit..mysigt värre,stannade och åt lite innan hemfärd och kom precis hem till Lets dance!





Gårdagen skulle spenderas i Högbo och pulka backen,men tyvärr var det för kallt och det gillade vi inte,så vi fick skjuta upp pulkaåkningen och korvgrillningen!Kvällen var vi på ferre och grattade Micke Ekström som gått och blitt old..Annelie hade fixat och trixat med en överraskningsferre och det var toppen!Kollade att det  var flera som skulle ha sina barn med så då kunde ja oxå hänga på,vid halv tio tiden gav vi upp och for hem och natta en trött Hilma..
Men så började hon hosta och snörvla i natt och vaknad så förkyld..Men vi som skulle åka bob pch pulka i Högbo..Inställt,men det var ju så härligt väder så dagen spenderades ute.Taken skottades av,en tur till butiken,kaffe ute och gud man spritter i hela kroppen,får typ vårkänslor..Härliga sol,härliga töväder.Är det inte härligt och höra takdropp!??

Hilma sov bara en halvtimme efter lunchen,för att hon hosta så hemskt..Lillavännen våran!Så hon var rätt trött nu på kvällsten!!Ett kafferep har oxå hunnits med innan maten skulle lagas..Helstek fläskfilé,potatisgratäng och pepparsås..Smakade gott en söndag som denna!!

imorgon ska jag och pussan göra Ikea och en kik på Mio..En hotellweekend ska planeras in,mannen och jag firar ju 5 år den 16 januari..Tiden går fort när man har skoj..

Nu ska vi kolla på Morden i Midsummer!!

Hej på er!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0