Bloggtorka!!

Har ju egentligen hur mycket tid som helst och blogga men orkar inte,orkar inte logga in,orkar inte ladda upp bilder,orkar inte starta upp datorn ens en gång och när jag väl ska göra det,så är det antingen slut på batterit eller så funkar inte internet..Ilandsproblem,eller hur!!!

Vissa dagar känner jag mej knappt gravid,men vissa dagar känner jag mej så tung,så lessen,så stor,så trött,jobbigt att andas,då dom spakar och härjar i magen,så slut..som idag,fastän jag la mej klockan tie igår så känns det som jag varit vaken flera dygn.Tack älskade Jonas som orkar!!Kan ju vara för att huvvet vill ha kaffeslurk..Bryggan våran gick ju sönder imorse,men ack och ve!!

Fast mycket här hänt här hemma,snickaren har varit hit och kollat köket,mätt lite fönster,kollat sej omkring,vi har spacklat och målat i hilmas lekrum,tapetserat klart där,så nu ska ett Ikea besök bli av så blir det nog klart där.Skulle helst vilja ha ryamatta i hela rummet,men den kostade över 400 kr kvadraten,lite väl dyrt för ett lekrum..Så vi får se hur det blir med det..

Vi har även varit in till specialist mödrarvården,men ja inte vet jag vad som sas riktigt..Han kolla på livmodertappen och mummla i skägget sen va jag klar..Vi ska dit sen i vecka 30,hoppas på att nått vettigare blir sagt då..Tillväxtultra nästa vecka,det ska bli kul..

Vilka dagar vi haft,igår var det toppenhärligt,så vi gjorde kolbullar som vi åt ute..hur mysigt som helst..sen var vi ute hela dagen..Idag var vi oxå ute på fm,tog en fika,med frystorkat kaffe,och gammelfarmors hembakade kubb..

Joel blir 18 år i veckan,hjälp,vart tar tiden vägen..Så nästa lördag tänke vi ha en bjudning här hemma,tänkte gör tjärknöl,men då skulle den rackaren vara fryst från början så det bllir nog nötstek eller rostbiff..Jaja veckan är ju lång och jag hinner ändra mej flera gånger..

Nu ska det lagas lite mat,stuvade makaroner står på önskelistan från min man,så köttbullar ska rullas..

Lovar att uppdateringen ska bli bättre..Nu när jag är hemmafru och det är piss!!!


Kommentarer
Lillasyster

Hemmafrun kan ju ta med sig busfian o komma upp nån dag på kaffe om hon vill :)

2011-03-06 @ 22:27:11
URL: http://melvin2005smamma.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0