Påsken är över..

 
Men så där ja,så var påsken över för detta år..Klockan är på sommartid och nu är det så ljust på kvällen så man glömmer bort hur mycket klockan är..
Idagvar vi och handlade i Sandviken på eftermiddagen,så vill barnen ha glass.Vi köpte glass satt i solen och kände värmen,då tittar vi på klockan och den är tio i fem.Men jösses är inte det härligt..
 
påsken har varit toppen,vi brukar inte gilla påsken då alla är med släkten,i fjällen,i stugan..
Så har man inga traditioner får man skaffa sej..
I fredags var barnen påskkärringar och vi for till farmor och påska,där bjöds det på påsktårta..
Påskafton firades med dom bästa fam Hillberg/Sundberg,vi fikade på altan,gick ner till blomaffären och tittade på dom söta kycklingarna och busa på skolgården..
Sen gick vi hem till oss och mumsade Tacos,när fam Hillberg/Sundberg åkt hem hade vi tre trötta barn som somnade ovaggat..
På söndagen hade vi bjudit ner släkten på mat och först tänkte jag bjuda på påskmat,men hoppade det och bjöd på stek.Stek som jag först bryner i stekpanna och lätter över i en kastrull,där jag kokat upp öl,enbär,pepparkorn och cocaCola..Påminner lite om porterstek i smaken,men mycket gordare.det måste ni testa..
Mycket trevlig och mycket skratt,mycket livat..Kan bli det med alla barn som busar och har roligt men det är väl det som är meningen med livet..
Finns det något bättre än att få höra barns skratt..Helt underbart..
 
Imorgon är det jobbdax..
 
Köpte mej en Kärcher fönstertvätt idag,ska testas imorgon.Få se om den där trista fönstertorkningen blir något roligare..
Tvätta fönster är nog det värsta jag vet..
Det är så otroligt tröstlöst,man lägger ner timmar på dom fönstern och så regnar det en gång eller efter någon dag å syns det knappt att man vidrört fönstern..
Återkommer med testresultat senare..Det kan ju finnas att hämta på tippen men lika så kan det vara en skänk från ovan.
 
Esther och Algot är inne i sån underbar tid,med mycket prat och bus..Esther är den busigaste ungen på den här gatan och granngatan och alla gator i byn,men så rolig.Men skrattar så mycket åt henne och med henne.Underbara unge..
Hon har ju ritat på väggen i köket,så varje dag pekar Algot på strecken på väggen och säger med arg röst..ESTHER....sen höjer han pekfingret och säger suckandes ajaj...
Kan man göra annat än att skratta..Men eftersom Esther är den busigare blir det ofta ofta att man säger Esther,men Esther..
Vilket jag lovar mej själv idag att jag ska sluta med,för nu får Esther ut för allt..av Hilma och Algot..Tappar Algot sin glass,säger han ESTHER...
Men han är busig i smyg han,han gör bus när ingen ser på.Han låtsas vara den som lugn,men när man tittar bort så hittar han på bus..Hilma hon är lilla mamman i hemmet och har fullt upp om dagarna..Esther älskar även att sjunga hon sjunger hela tiden,och hon är duktig.
 
nu ska jobbarväskan fixas och packas,sen sängen..Klockan ringer 04,20..
hej på er..
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sassabrassan

Mamma till Joel Hilma och tvillingarna Esther och Algot.Gift med världens bästa man.

RSS 2.0